Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, που φυσικότατα και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, είμαστε πολύ
κοντά σε ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή, η οποία φέρεται να ήρθε σε πέρας κάτω από άκρα μυστικότητα. Μαρτυρίες λένε ότι ο μεταγραφικός στόχος εθεάθη στην πλατεία Ταχυδρομείου να απολαμβάνει τον καφέ του σε ιδιαιτέρως ευχάριστο κλίμα, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα τη θετική έκβαση της περίπτωσής του. Ο λόγος για μουντιαλικό παίχτη, αφρικανικής καταγωγής, που και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του θα ταραχτούν τα απάνεμα και κρυστάλλινα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Το όνομα αυτού; Κολό Τουμπά! Ναι, καλά διαβάσατε! Η μηχανή του γκολ, Κολό Τουμπά, κυκλοφορεί ανάμεσά μας και πίνει από τον καφέ μας! Ο Κολό Τουμπά και τα μοναδικά φλικ φλακ του θα φέρουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας! Ο Κολό Τουμπά είναι εδώ! Κάτι τέτοιες στιγμές η έλλειψη αεροδρομίου στην πόλη μας γίνεται ακόμη πιο χτυπητή και δυσβάσταχτη...

Το δίχως ανάσα ρεπορτάζ, όμως, δε σταματά στα απανωτά μπαμ που προκαλεί το μέγεθος του Κολό Τουμπά. Στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκονται κι άλλοι παίχτες εγνωσμένης αξίας. Ο έμπειρος Νοτιοκορεάτης αμυντικός μέσος Α Φι Μι φημολογείται ότι τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην πατρίδα μας για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας αορίστου χρόνου, ενώ ο Βέλγος εξτρέμ με γαλλικό διαβατήριο Μπιζέρ Σα έχει προταθεί μέσω αποστολής fax στα γραφεία της υπό σύσταση ΠΑΕ με την περίπτωσή του να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Τέλος, έντονη κινητικότητα διακρίνεται και σε ό,τι αφορά στόχους από την εγχώρια αγορά. Σχεδόν «κλεισμένοι», λοιπόν, θεωρούνται οι πλάγιοι οπισθοφύλακες Εκείνος και Εκείνος, οι οποίοι πέρυσι έλαμψαν με τη μεστή τους παρουσία καθ’όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Επίσης, ο ομογενής επιτελικός μέσος Χοσέ Κουέρβος πρέπει ήδη να θεωρείται κάτοικος Λαρίσης, υποσχόμενος ανεπανάληπτες μεθυστικές εμφανίσεις, ενώ πολύ κοντά δείχνει να βρίσκεται και ο σκληροτράχηλος στόπερ Δημήτρης Μαρκαδόρος, ο οποίος με την πληθωρική παρουσία του στο κέντρο της άμυνας καταφέρνει μέχρι και το 1 να μοιάζει με 10. Τέλος, παρακολουθείται στενά και η υπόθεση του γνωστού σε όλους μας πια Μάνου Σέργιου, που βρίσκεται μια ανάσα από το να λύσει το συμβόλαιό του με την πρώην ομάδα του.

Όλα πάνε καλά, λοιπόν. Η «συναρμολόγηση» της ομάδας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, δίχως να κολλάει σε διάφορες λεπτομέρειες. Τι κι αν η εκκαθάριση και οι διαδικασίες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ κινούνται με δραματικά αργούς ρυθμούς; Τι κι αν θα κληθούμε πάλι να είμαστε παρόντες σε νέες έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις της Ερασιτεχνικής; Τι κι αν ο πρώην μεγαλομέτοχος έχει βάλει το ένα εμπόδιο πίσω από το άλλο; Τι κι αν ο μέλλων(;) μεγαλομέτοχος σουλατσάρει συζητώντας σε Βόλους, Πάτρες και Θεσσαλονίκες; Τι κι αν παίχτες και προπονητές αποτελούν «ιδιοκτησία» του και μόνο προς το παρόν; Η μεταγραφολογία να είναι καλά!
Και στο φινάλε τι να τα κάνουμε τα... παλιογήπεδα όταν τα τσιμέντα πρόκειται να πέσουν;

Στέφανος Κ. Αΐνης

*Για πιο άμεση επικοινωνία με τη «Φωλιά του κούκου» μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια, τις απόψεις και οποιοδήποτε άλλο μήνυμά σας στο e-mail hfwliatoukoukou@yahoo.gr ή με το να επισκέπτεστε και να γίνετε μέλη στην επίσημη σελίδα και στο επίσημο προφίλ της στήλης στο facebook πατώντας εδώ και εδώ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top