«Η δωρεά των χρημάτων θα γινόταν όπως υποσχεθήκαμε εάν συμφωνούσατε σε αυτά τα εξωφρενικά νούμερα που σας προτείναμε διότι οι οφειλές στο δημόσιο πληρώνονται και θα πληρώνονται έως την εξόφληση τους  ατομικά από εμένα.
Άρα για ακόμη μια φορά κοροϊδεύετε τον κόσμο εσείς και τα φερέφωνα σας. Όσο αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, σας προτείναμε μέρος των χρημάτων που θα εισπράτταμε χωρίς να ανεβάζουμε το τίμημα να πηγαίνανε με τη μορφή διαρκείας 311 στον αριθμό όπως οφείλουμε να κάνουμε σε αυτούς που μας εμπιστευτήκανε.
Εάν και αυτό θεωρήθηκε λάθος τότε έχουμε διαφορετική ηθική αφετηρία. Το γήπεδο των Δένδρων ήταν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας που αγόρασα μαζί με τις μετοχές – πράξη που εσείς δεν κάνατε – αποδεχόμενος  την διαλυτική αίρεση,  και προς ενημέρωσης σας  μόνο τα χρήματα που δαπανήθηκαν στα Δένδρα είναι  πολλαπλάσια από όσα υποτίθεται ότι εσείς επενδύσατε μέχρι σήμερα  στην ομάδα. Τέλος, η διαδικασία νόμιμης εκποίησης του Ακινήτου προς την «Γήπεδο ΑΕ» θα συνεχιστεί όπως ακριβώς υποσχεθήκαμε, όπως και η κατάθεση τελικού ισολογισμού εκκαθάρισης από τους εκκαθαριστές στο χρόνο που επίσης υποσχεθήκαμε».
Κωνσταντίνος Πηλαδάκης 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top