Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά τη λήξη της τέταρτης φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΛ απέναντι στην Ερμιονίδα.

Αναλυτικά ο Αλέκος Βοσνιάδης
«Παίξαμε σ' ένα μικρό γήπεδο, με κακό αγωνιστικό χώρο και αυτό ακύρωσε όσα προσπαθούσαμε να παίξουμε όλες αυτές τις μέρες. Ο αγώνας πήγε στη δύναμη καθώς ο αντίπαλος δεν είχε την ποιότητα που εμείς έχουμε σαν ομάδα, όμως οι ποδοσφαιριστές προσαρμόστηκαν αρκετά καλά με βάση τα δεδομένα του παιχνιδιού. Αυτό είναι θετικός γιατί αρκετές φορές φέτος στο πρωτάθλημα θα συναντήσουμε παρόμοιες καταστάσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε.
Χρειάζεται ακόμη να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς, όπως η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο, όμως ρόλο σε αυτό έπαιξε και η χρησιμοποίηση του μεγαλύτερου ποσοστού του διαθέσιμου ρόστερ. Όσο περνάει ο καιρός θα χτίζεται και ο βασικός κορμός της ομάδας.
Είχαμε ευκαιρίες γιατί όπως είπα και πριν οι παίκτες προσαρμόστηκαν σε αυτό το τρόπο παιχνιδιού, όμως δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την σημερινή αναμέτρηση. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και θέλουμε βελτίωση. Οι παίκτες έχουν την εμπειρία και την ποιότητα που χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσουν. Χρειάζεται, ωστόσο, να αποκτήσει η ομάδα ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top