Με τριπλή προπόνηση ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ΑΕΛ στο Ελατοχώρι. Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη είχαν μια ιδιαίτερα κουραστική ημέρα, στις απαιτήσεις της οποίας ανταπεξήλθαν πλήρως. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση με στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών, ενώ ανά γκρούπ υπάρχει και μεσημεριανή για ενδυνάμωση. Το απόγευμα το πρόγραμμα της προπόνησης είχε διδασκαλία τακτικής από τον Αλέκο Βοσνιάδη, βάσει των όποιων λαθών έγιναν στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Οι τραυματίες
Στη Λάρισα βρίσκεται από το μεσημέρι ο Ηλίας Αναστασάκος υπέστη θλάση α’ βαθμού στον γαστροκνήμιο και από το ιατρικό επιτελείο αποφασίστηκε να κάνει μια σειρά από θεραπείες ώστε να επιστρέψει στις προπονήσεις σύντομα. Ο χρόνος αποθεραπείας του εκτιμάται περίπου στις τρεις μέρες. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή στο Ελατοχώρι και οι Δεινόπαππας, Μάινθ, που επίσης βρίσκονται στη Λάρισα για θεραπείες.

Κάστελς, Κοντοδήμος στη media day
Το πρωί της Τρίτης 5 Αυγούστου θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μάρκ Κάστελς και ο Δημήτρης Κοντοδήμος.

Ευχές στην Κ20
Τις ευχές για καλή ποδοσφαιρική σεζόν και υγεία του Αλέκου Βοσνιάδη μετέφερε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αλεξούλης στους παίκτες και τους προπονητές της Κ20 που σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top