Ο νέος Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, πήρε θέση για τη διαμάχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την ΠΑΕ ΑΕΛ, σε συνέντευξή του στον Volos 9,86 FM και στην εκπομπή "Τρόικα των Σπορ".

Αναλυτικά ο Αχιλλέας Μπέος
«Δεν ξέρω με ποια ιδιότητα να μιλήσω. Μπορεί σε 15 ημέρες να είμαι Δήμαρχος Βόλου αλλά θα μιλήσω ως πρώην άνθρωπος του ποδοσφαίρου.Η πορεία μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ολοκληρωθεί ούτως ή άλλως αφού δεν έχω δικαίωμα να διοικήσω...

Για ποια Λάρισα μιλάμε...Καταρχήν ΠΑΕ Λάρισα δεν υπάρχει. Εκτός αν εννοούν την παλαιά ΠΑΕ με τα βεβαιωμένα χρέη.
Έχουν γίνει ένα σωρό παρατυπίες. Η ερασιτεχνική ΑΕΛ έδωσε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον Πλεξίδα που δεν έχει καταθέσει ακόμα τίποτα.
Δεν μπορεί το μητρικό σωματείο να έχει νέα ΠΑΕ από την στιγμή που υπάρχει παλαιά ΠΑΕ στο ΓΕΜΗ.

Δείτε το παράδειγμα του Ολυμπιακού όταν μας έριξαν κατηγορία...Η απόφαση του Υπουργείου ήταν πως μπορεί να επανενεργοποιηθεί η παλαιά ΠΑΕ ,αφού δεν είχε ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.Αν ήταν τόσο εύκολο όσο θέλουν να το παρουσιάσουν , θα πηγαίναν όλοι κάθε χρόνο και θα φτιάχνανε νέο ΑΦΜ για να διαγράψουν τα υπάρχοντα χρέη.

Για ποια στημένα να μιλήσει η Λάρισα; Και ο τελευταίος έχει καταλάβει πως ότι έγινε στον Ολυμπιακό Βόλου ,έγινε με πολιτικό σκοπό.

Βγάζει και ανακοίνωση ο γελοίος αυτός ο πρόεδρός τους.Μόνοι τους σκάβουν τον λάκο τους. Την Δευτέρα είπαν πως ξεκίνησαν την διαδικασία εκκαθάρισης και την Τρίτη έχουν καινούργια ΠΑΕ.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως αρχίζει την εκκαθάριση στις 7/6/2013 και χρειάστηκε ένας μήνας μέχρι τις 8/6 μόνο και μόνο για να αρχίσει η διαδικασία. Η εκκαθάριση ολοκληρώθηκε στις 4/4/2014 και τον Ιούνιο του 2014 δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ το νέο ΑΦΜ.
Με τις νόμιμες δηλαδή διαδικασίες χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος από την αρχή ως το τέλος της εκκαθάρισης.Αυτοί πως το πέτυχαν μέσα σε μία ημέρα;

 Βέβαια ζούμε στην Ελλάδα που μπαίνεις φυλακή χωρίς αποδείξεις...που μπουκάρουν στο σπίτι σου οι εφοριακοί αν χρωστάς στην εφορία και αν είσαι απλός πολίτης...μπορεί λοιπόν για ψηφοθηρικούς λόγους να βάλουν κάποιοι την υπογραφή τους και να παρανομήσουν.

Η εκτίμησή μου είναι πως η δεν γίνεται η ομάδα αυτή να συμμετέχει σε καμία κατηγορία....δεν έχει καμία τύχη.

Γιατί η Λάρισα τα βάζει με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτοί ευθύνονται...γιατί δεν ξεκίνησαν άμεσα την διαδικασία της εκκαθάρισης;
Θα ανεχθούν οι αρχές αυτήν την παρανομία; Για να δούμε αν στις 18 Αυγούστου θα την συμπεριλάβουν στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.»

Για τον Ολυμπιακό ανέφερε:
«Ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα....Ο Τόρης και ο Βαρούτσικος ψάχνουν να βρούνε την καλύτερη λύση για επιθετικό.Το ζητούμενο είναι η επόμενη μέρα να βρει συσπειρωμένο τον κόσμο.Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις πρωταθλητισμό για τρίτη χρονιά.Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό δρόμο.Στα φιλικά που είδα μου άρεσε η ομάδα.Πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα...»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top