Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά τη λήξη της δεύτερης φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΛ απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Αναλυτικά ο Αλέκος Βοσνιάδης

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι ποια είναι τα συμπεράσματα;
«Υπάρχουν τα συμπεράσματα, έχουμε δει τα προβλήματά μας, είναι φυσιολογικό μας βοήθησε το προηγούμενο φιλικό που υπήρχε δροσιά, σήμερα στο φιλικό είχε πολύ ζέστη είχαμε πρόβλημα με αυτό, φάνηκε στην αρχή δεν ήμασταν φρέσκοι, αλλά και μέσα από την κόπωση που βγάλαμε είχαμε πάλι φάσεις. Είμαστε μία ομάδα που φαίνεται να δημιουργεί φάσεις. Πολλές φάσεις γι' αυτήν την περίοδο και σήμερα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από τον προηγούμενο παιχνίδι μας δυσκόλεψε περισσότερο. Οπωσδήποτε θέλουμε βελτίωση στο κομμάτι το επιθετικό και στο αμυντικό. Είμαι αισιόδοξος όμως γιατί οι παίκτες είναι καλοί δέκτες σ' αυτά που δίνουμε και γρήγορα τα βλέπουμε στο γήπεδο, οπωσδήποτε χρειάζεται πολύ δουλειά, αρχή προετοιμασίας ακόμη. Μέσα από το χρόνο πιστεύω θα πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα, γερά να είναι τα παιδιά και με τη βοήθεια όλως θα έχουμε την παρουσία που πρέπει».

Για την εποχή αν θεωρείτε πάτησε αρκετά περιοχή η ομάδα μείνατε ικανοποιημένος;
«Και σε αυτό και στο προηγούμενο παιχνίδι μέτρησα κάπου δέκα τελικές είμαστε αισιόδοξοι είχαμε καλή παρουσία μέχρι τώρα, βέβαια είναι νωρίς πιστεύουμε ότι η ομάδα θα έχει να δώσει πολλά πράγματα ακόμα. Πολύ δουλειά, λίγα λόγια κι αυτό που λέω πάντα. Συγκεντρωμένοι και ήρεμοι όλοι μαζί να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται στο ξεκίνημα της περιόδου και στα επίσημα παιχνίδια».

Έχετε δει κάποιες αδυναμίες, χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα;
«Κοιτάξτε από δυο παιχνίδια συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν εύκολα, αλλά σίγουρα δείχνουμε μια γεμάτη ομάδα. Αν υπάρξει κάτι πιστεύω ο πρόεδρος και η ομάδα δεν θα αφήσει το κενό να φανεί, θα κοιτάξουμε να κινηθούμε, αλλά για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος, δείχνουμε πολύ γεμάτη ομάδα. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες σε κάθε θέση ακόμα και δεύτερες επιλογές, για την ώρα είμαστε ευχαριστημένοι αν προκύψει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα κινηθούμε, αν όχι αν τα παιδιά βγάλουν αυτό που πρέπει είμαστε πολύ καλά σαν ομάδα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top