Στον ενδέκατο αγώνα της περιόδου την Τετάρτη (06/08) το βράδυ η ΑΕΛ αντιμετώπισε την τρίτη της βαθμολογίας Hispanic America A. Εμφανώς καταπονημένη και κουρασμένη αφού μέσα σε έξι (6) ημέρες η ομάδα κλήθηκε να δώσει τρεις (3) αγώνες, ο ένας του κυπέλλου με παράταση, η ΑΕΛ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο γήπεδό της, ωστόσο παρέμεινε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας παίζει 11 αγώνες. Χωρίς λύσεις λόγω απουσιών ποδοσφαιριστών στο χώρο του κέντρου και με την ισπανική ομάδα πιο ξεκούραστη να στέκεται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν την λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά οι φάσεις του αγώνα
Στο 7' ο Πουλιάσης τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να τον νικήσει.
Στο 12 ο Φλόιντ σούταρε από καλή θέση με την μπάλα να περνά λίγο έξω από την εστία των Ισπανών.
Στο 24' οι Ισπανοί είχαν σουτ στο δοκάρι του Τσιαπαλή.
Στο 32' το σουτ των Ισπανών απέκρουσε αρχικά ο Τσιαπαλής, αλλά η αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Στο 60' από χτύπημα φάουλ του Πουλιάση απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας των Ισπανών και η ΑΕΛ σκόραρε, αλλά το τέρμα σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο 84' ο Μπλόντια έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει από κοντά.
Στο 88' ο Πατσέκο εκτέλεσε μακρινό φάουλ, ο Ισπανός τερματοφύλακας έκανε άστοχη έξοδο και ο Σιμόες που καραδοκούσε σημείωσε το 1-1 για την ΑΕΛ.

*Απομένουν πέντε (5) αγώνες ακόμα για την ΑΕΛ που για να έχει ελπίδες να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία και να πανηγυρίσει την άνοδο στις 15 Σεπτεμβρίου, πρέπει στη συνέχεια να κερδίσει την Αλβανική και την Πορτογαλική ομάδα."

Βαθμολογία

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top