Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση της Παναγιώτας Κούκου. Η νεάρη αθλήτρια που είναι γεννημένη το 1996 και κατάγεται από τον Σταυρό Φαρσάλων, αγωνίζεται στο δεξί άκρο αλλά και στο κέντρο της άμυνας, θα συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα της ΑΕΛ. Η αθλήτρια αγωνιζόταν στις Ελπίδες Καρδίτσας, ομάδα Α' εθνικής που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία.
Στις πρώτες της δηλώσεις ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Καρδίτσας για τα όσα έκαναν για αυτή τα προηγούμενα χρόνια αλλά και για την δυνατότητα που τις έδωσαν να κάνει την συγκεκριμένη μεταγραφή. Επίσης πρόσθεσε ότι είναι πολύ χαρούμενη που θα φορέσει τα βυσσινή και θα προσπαθεί σε κάθε αγώνα για το καλύτερο.
Παράλληλα στην πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας, η συμμετοχή ήταν μεγάλη με πολλές καινούργιες παρουσίες και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις. Στα αγωνιστικά η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, που αναμένεται να είναι περίπου στα τέλη Οκτωβρίου, πραγματοποιόντας όλο αυτό το χρονικό διάστημα αρκετά φιλικά.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top