Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά τη λήξη της πρώτης εντός έδρας φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΛ απέναντι στην Ελμπασάνι στο Στάδιο Αλκαζάρ

Αναλυτικά ο Αλέκος Βοσνιάδης
«Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς, μπροστά στον κόσμο και για πρώτη φορά στην πόλη. Μια καινούρια ομάδα με πολύ ποιότητα όπως βλέπουμε από την αρχή με μεγάλη διάθεση από τους παίκτες, φιλόδοξη ομάδα πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά πράγματα, όταν η ομάδα αποκτήσει τη χημεία της και τη συνοχή της, τους αυτοματισμούς της, αυτή τη στιγμή είμαστε είναι νωρίς θέλουμε πολύ δουλειά, πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και στην μετάβαση, από άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο. Είμαστε μια ομάδα όμως που η ποιότητα των παικτών και η διάθεση των παικτών, η ηρεμία που έχουμε ως ομάδα μας κάνει να πιστεύουμε ότι στο χρονικό διάστημα που απαιτείται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα να είναι όπως πρέπει να είναι και να διεκδικήσει τον στόχο της που έχει βάλει από την αρχή που είναι να αλλάξει κατηγορία. Βέβαια μας ήρθε ένα παιχνίδι κυπέλλου και όπως είπατε πριν έχει τις ιδιαιτερότητές του, θα προσπαθήσουμε σε αυτό το χρονικό διάστημα να προετοιμάσουμε την ομάδα για το πρώτο παιχνίδι, να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να περάσουμε σε σχέση με το δεύτερο παιχνίδι στην επόμενη φάση, είναι νωρίς ακόμη, στόχος είναι να πάμε ήρεμα μέχρι εκεί να μπορέσουμε να αποκτήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη συνοχή μας και τους αυτοματισμούς μας, είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους στο σημερινό παιχνίδι».

Ένα σχόλιο για την τελευταία μεταγραφή του Ντερνίς;
«Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής τον έχουμε παρακολουθήσει, από τη στιγμή που πέρασε τα εργομετρικά και τα ιατρικά πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει σε μια θέση που και επιλογές πολλές μπορεί να μην είχαμε αλλά ένας παίκτης που πρέπει να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από την κορυφή της επίθεσης, έμπειρος παίκτης, πολύ καλά πρωταθλήματα όλα του τα χρόνια ας είναι γερός και πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει».

Υπάρχει περίπτωση να έχουμε και αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ;
«Κοιτάξτε είναι κάτι που θα το συζητήσουμε με τη διοίκηση και πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε καταλήξει. Όσο για το ρόστερ μας είναι πιστεύω πολύ γεμάτο, υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση και 2 και 3. Στόχος είναι να μπορέσουμε να έχουμε την σωστή διαχείριση του υλικού και είμαι αισιόδοξος ότι θα το πετύχουμε με όλο το υλικό που έχουμε.

Το θέμα των προσθηκών έχει κλείσει;
«Πιστεύω πως ναι είμαστε γεμάτοι, τώρα αν παρουσιαστεί κάτι εξαιρετικό θα δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ρόστερ που είναι πολύ γεμάτο».

Ο Δεληζήσης σε τι στάδιο είναι;
«Ο Δεληζήσης έχει μπει σε πρόγραμμα, έμπειρος ποδοσφαιριστής τον γνωρίζω από τις προηγούμενες θητείες του που ήταν μαζί μου και στον Απόλλωνα και στον Εορδαϊκό, ποδοσφαιριστής με γεμάτες συμμετοχές πέρυσι στην Α’ Εθνική, 30 συμμετοχές και 3 τέρματα, έμπειρος παίκτης, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top