Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι δέκα Λαρισαίοι παίκτες που
αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2014-2015. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18αδας του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου. (Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου 3-1)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ξεκίνησε βασικός, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα (ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρα Τρίπολης 3-1)

Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν εκτός 18αδας του Αστέρα Τρίπολης για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. (ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρα Τρίπολης 3-1)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Μπήκε αλλαγή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο 81λεπτό στη θέση του Κάρλος Μιλιάζες. (ΌΦΗ-Παναιτωλικός 1-0)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ήταν εκτός 18αδας του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. (ΌΦΗ-Παναιτωλικός 1-0)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): Ήταν στην 18άδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν αγωνίστηκε. (ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρα Τρίπολης 3-1)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Κέρκυρα-Πανθρακικός 2-1)

Ηλίας Κώτσιος (Λεβαδειακός): Ξεκίνησε βασικός, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα και σκόραρε στο 77 λεπτό. (Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-1)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Ξεκίνησε βασικός, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Πανιώνιος-Εργοτέλης 2-1)

Τάσος Βενέτης (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Κέρκυρα-Πανθρακικός 2-1)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top