Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντέλης, μετά την λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά ο Νίκος Παντέλης
"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί η πρόκριση τους ανήκει ολοκληρωτικά, βάσει της απόδοσης που είχαν και στα δύο παιχνίδια. Και στα δύο παιχνίδια και στο πρώτο και στον επαναληπτικό τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, είχαν ψυχή, είχαν πάθος και συνολικά με την εμφάνιση και των δυο παιχνιδιών προκριθήκαμε δίκαια. Νομίζω ότι κάναμε πολλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στο τέλος που το παιχνίδι έγινε ροντέο είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Ως ποδοσφαιρικό τμήμα, τόσο εγώ ως προπονητής, όσο και οι ποδοσφαιριστές, θέλουμε να αφιερώσουμε την πρόκριση στην πόλη και στους φιλάθλους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στο ματς, λόγω της τιμωρίας. Από αύριο κιόλας θα πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα, γιατί αυτός είναι ο κύριος στόχος μας. Αυτό που δεν πέτυχε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, να το πετύχει φέτος και να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Συγχαρητήρια και στην ΑΕΛ, η οποία είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα. Βέβαια θα ήθελα να είναι «παρών» και ο αντίπαλος προπονητής. Γιατί είναι κρίμα για το Θεό, σ' ένα παιχνίδι γιορτή, παρότι δεν είχε φιλάθλους, κάποιος να έρχεται και να μιλάει μόνος του. Επειδή είναι μέρα χαράς για το Βόλο, αφιερώνουμε την πρόκριση στους φιλάθλους μας και θα περιμένουμε τη Δευτέρα την κλήρωση, για να μπορέσουμε να παίξουμε με μεγάλες ομάδες για να μπορέσει και η ομάδα να έχει οικονομικό όφελος".

Για το αν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα: 
"Με βάση τα δύο παιχνίδια νομίζω ότι προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα. Η πρόκριση είναι και ψυχολογική ένεση για την ομάδα γιατί η ΑΕΛ είναι από τους ανταγωνιστές στο πρωτάθλημα".

Για τα τελειώματα των φάσεων: 
"Είχαμε πει ότι το δεύτερο παιχνίδι θα ήταν πιο δύσκολο. Εμείς κοιτάξαμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Ξέραμε ότι θα παίξουμε εύκολα την κόντρα επίθεση, όμως το άγχος και η επιπολαιότητα, επειδή ήταν το παιχνίδι σαν ρώσικη ρουλέτα, δεν μας βοήθησαν να βάλουμε ένα γκολ".

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: 
"Ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν είχαμε τόσο καλή αμυντική λειτουργία. Η ΑΕΛ πήρε μέτρα, αλλά μας απείλησε με μεγάλες μπάλες. Σε άλλα παιχνίδια είχαμε καλύτερη αμυντική λειτουργία". 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top