Η Ακαδημία Βόλεϊ της ΑΕΛ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους αθλητές για την έναρξη των εγγραφών. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΑΕΛ που βρίσκονται στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 35, 3ος όροφος καθημερινά και ώρες 5:00-9:00 μ.μ.
Παράλληλα, η ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη προπονήσεων ανοικτών προς όλους τους νέους και νέες γεννηθέντες από το 2006 και προγενέστερα δηλ. μεγαλύτεροι (-ες) των 8 ετών. Οι ανοικτές προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά έως τις 12 Σεπτεμβρίου, στις 6:00 μμ στα γήπεδα Beach Volley στο χώρο της δημοτικής Πισίνας στη Νεάπολη Λάρισας. Οι ανοικτές προπονήσεις θα δώσουν τη δυνατότητα για μια πρώτη γνωριμία των γονέων και των παιδιών με το προπονητικό τημ της ΑΕΛ, πριν αποφασίσουν για την εγγραφή τους και πριν την έναρξη των επίσημων προπονήσεων στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η ΑΕΛ με τη φετινή έναρξη λειτουργίας των τμημάτων ΒΟΛΛΕΫ Ανδρών – Γυναικών και της αντίστοιχης Ακαδημίας – Τμημάτων Υποδομής, αυξάνει τη δυναμική του ιστορικού Σωματείου μας. Επιδιώκει αφενός μεν να οργανώσει πρωταγωνιστικά τμήματα Ανδρών και Γυναικών, αντάξια του ονόματος της ΑΕΛ, αφετέρου δε να εκπαιδεύσει τα παιδιά της Λάρισας στα μυστικά του αθλήματος υπό την επίβλεψη έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών.

Για τον λόγο αυτό, το Σωματείο μας προσκαλεί όλους τους νεαρούς φίλους και φίλες του αθλήματος, να εγγραφούν στα Τμήματα Υποδομής ΒΟΛΛΕΫ της ομάδας της καρδιάς μας και να αποτελέσουν το νέο μεγάλο κομμάτι της ΑΕΛικής οικογένειας. Καλεί τους μικρούς φίλους και φίλες να γνωρίσουν την άρτια αθλητική εκπαίδευση, σημαντικές αξίες του αθλητισμού όπως το ομαδικό πνεύμα, τη συνεργασία και την ευγενή άμιλλα, αλλά και τη συνεχή προσπάθεια για προσωπική βελτίωση και υπέρβαση. Όλα τα παραπάνω αποτελούν αναπόσπαστα χαρακτηριστικά του πνεύματος λειτουργίας ενός μεγάλου σωματείου όπως είναι η ΑΕΛ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα:
Γραφεία ΑΕΛ: 2410 255 944 (5:00-9:00 μμ)
Κανάκης Θάνος: 6949 071 315
Βαλιάκος Γεώργιος: 6949 418 974
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top