Μετά από δύο (2) εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, η ΑΕΛ Καναδά επανήλθε στη δράση το βράδυ της Παρασκευής 29 Αυγούστου, συντρίβοντας την ForestCity B με 12-1 στο κλειστό γήπεδο του ΒΜΟ.
Οι υποστηρικτές της ΑΕΛ παρακολουθούσαν την ελληνική ομάδα να σημειώνει τέρματα ακατάπαυστα, με το ημίχρονο να την βρίσκει προηγούμενη με 8-0. Η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη του αγώνα από την αρχή μέχρι την λήξη του.Με τη νίκη αυτή η ΑΕΛ βρέθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όπως φαίνεται στον σχετικό πίνακα.

Τα τέρματα της ΑΕΛ σημείωσαν :
ΠέδροΣιμόες (6), ΣτιβΦλόιντ (2) και από ένα (1) οι Τζον Μιχαλόπουλος, Μπρετ Μπλόντια, ΝτανΠατσέκο και Πίτερ Κάντζας. Με τα τέρματα που σημείωσε ο Σιμόες έφτασε τα δεκαεννέα (19) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ της ΑΕΛ και στην τρίτη της γενικής κατάταξης, πίσω από τον Κρις Πουλιάση που προηγείται στον πίνακα με είκοσι οκτώ (28).

«Απομένουν τέσσερις (4) αγώνες, δύο (2) εκ των οποίων είναι την ερχόμενη εβδομάδα εκτός έδρας. Την Τετάρτη με αντίπαλο την αλβανική ομάδα και την Πέμπτη κατά των γερμανικής. Πιστεύω ακράδαντα ότι μετά την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΛ θα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Κερδίζουμε τους εναπομείναντες τέσσερις (4) αγώνες και αυτόματα κερδίζουμε τον τίτλο της κατηγορίας. Δεν θα ασχοληθούμε με τους Πορτογάλους, τους Ισπανούς και τους Αλβανούς. Πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην ΑΕΛ», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς. Καταλήγοντας επισήμανε ότι «μετά από δύο (2) εβδομάδες απραξίας είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας.Αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με αυτόν τον ρυθμό, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ΑΕΛ θα στεφθεί πρωταθλήτρια της κατηγορίας και κυπελλούχος. Έχουμε δυνατή έδρα και αυτό δίνει πάντα στους ποδοσφαιριστές μας ώθηση και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Μας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά ως ΑΕΛ είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε και να νικήσουμε».

Ο ημιτελικός αγώνας του κυπέλλου ορίστηκε για την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18.30 (01.30 ώρα Ελλάδος) και θα διεξαχθεί στην έδρα της ΑΕΛ Καναδά, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου. Ο αγώνας θα είναι διαθέσιμος δωρεάν σε απευθείας ροή (LiveStreaming). Περισσότερες λεπτομέρειες, προσεχώς…

 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top