Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι δέκα Λαρισαίοι παίκτες που
αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2014-2015. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18αδας του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. (Ολυμπιακός-ΌΦΗ 3-0)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν στην 18άδα για τον Αστέρα Τρίπολης για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά δεν αγωνίστηκε (Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 2-1)

Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν εκτός 18αδας του Αστέρα Τρίπολης για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. (Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 2-1)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Ήταν στην 18άδα για τον ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Ολυμπιακός-ΌΦΗ 3-0)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ξεκίνησε βασικός, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε για 62 λεπτά είδε την κίτρινη κάρτα και έδωσε τη θέση του στο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς. (Ολυμπιακός-ΌΦΗ 3-0)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): Ήταν στην 18άδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, αλλά δεν αγωνίστηκε. (ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 2-2)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Λεβαδειακός-Πανθρακικός 1-1)

Ηλίας Κώτσιος (Λεβαδειακός): Ήταν στην 18άδα για τον Λεβαδειακό για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Λεβαδειακός-Πανθρακικός 1-1)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Έμεινε εκτός 18άδας του Εργοτέλη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά. (Εργοτέλης-Πλατανιάς 0-3)

Τάσος Βενέτης (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Βέροια-Κέρκυρα 2-1)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top