Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι δέκα Λαρισαίοι παίκτες που
αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2014-2015. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν στην 18άδα του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με την Βέροια, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Ολυμπιακός-Βέροια 3-0)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν στην 18άδα για τον Αστέρα Τρίπολης για τον εντός έδρας αγώνα με την Καλλονή, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 1-0)

Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν εκτός 18αδας του Αστέρα Τρίπολης για τον εντός έδρας αγώνα με την Καλλονή. (Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 1-0)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Μπήκε αλλαγή στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, στο 95 λεπτό στη θέση του Ανδρέα Λαμπρόπουλου. (ΌΦΗ-Ατρόμητος 1-0)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Μπήκε αλλαγή στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, στο 86 λεπτό στη θέση του Αλέξανδρου Περογαμβράκη. (ΌΦΗ-Ατρόμητος 1-0)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): Ήταν στην 18άδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα και είδε την κίτρινη κάρτα. (Πανθρακικός-Πανιώνιος 1-0)

Ηλίας Κώτσιος (Λεβαδειακός): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Ξάνθη-Λεβαδειακός 2-0)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Ήταν στην 18άδα του Εργοτέλη για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Νίκη Βόλου-Εργοτέλης 1-4)

Τάσος Βενέτης (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top