Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι δέκα Λαρισαίοι παίκτες που
αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2014-2015. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18αδας του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. (Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-1)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ξεκίνησε βασικός, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα (Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-1)

Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν εκτός 18αδας του Αστέρα Τρίπολης για τον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. (Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-1)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Μπήκε αλλαγή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Βέροια, στο 63λεπτό στη θέση του Ανδρέα Λαμπρόπουλου. (ΌΦΗ-Βέροια 0-1)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ήταν στην 18άδα για τον ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Βέροια, αλλά δεν αγωνίστηκε. (ΌΦΗ-Βέροια 0-1)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): Μπήκε αλλαγή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό, στο 87λεπτό στη θέση του Ριβέρα. (Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1)

Ηλίας Κώτσιος (Λεβαδειακός): Ξεκίνησε βασικός, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-1)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Ήταν στην 18άδα για τον Εργοτέλη για τον αγώνα με την Καλλονή, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Καλλονή-Εργοτέλης 2-0)

Τάσος Βενέτης (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Ξάνθη-Κέρκυρα 0-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top