Για τις δύσκολες ώρες που βιώνει η ιστορική ΑΕΛ, το αδιέξοδο που έχει περιέλθει και τις προοπτικές που ανοίγονται στο εξής μιλούν στην Κυριακάτική Real News ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βαγγέλης Πλεξίδας (διαβάστε αναλυτικά εδώ) και ο εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών "Monsters" Γιώργος Γεωργίου (διαβάστε αναλυτικά εδώ). Αμφότεροι καταθέτουν την άποψή τους για τις αιτίες της ζοφερής κατάστασης που επικρατεί και το πώς αυτή μπορεί να αρθεί.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Πλεξίδας
«Έχω στοχοποιηθεί και γι' αυτό αποφάσισα να φύγω, κάπου είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δεν ζητώ τίποτα περισσότερο από τα 360.000 ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου. Η Λάρισα είναι πεντακάθαρη και δεν χρωστάει σε κανέναν, όμως αυτό φαίνεται πως ενοχλεί κάποιους. Για να ανεβεί από τη Γ' στη Β' Εθνική έβαλα 700 χιλιάρικα από την τσέπη μου. Μέχρι σήμερα δεν έχω την παραμικρή σοβαρή πρόταση από τον οποιονδήποτε και μέσω του Τύπου συμφωνίες δεν κλείνονται. Μακάρι να βρεθεί εκείνος που θα αναλάβει, είναι ντροπή για την πόλη να μην εμφανίζεται ούτε ένας.»

Αναλυτικά ο Γιώργος Γεωργίου
«Πρόκειται για άνθρωπο παρανοϊκό, που θέλει να έχει άποψη για τα πάντα και την ομάδα παιχνιδάκι στα χέρια του επειδή διαθέτει οικονομική άνεση. Να ξεκουμπιστεί και να φύγει, του το λέμε καθαρά και απερίφραστα. Τα 360 χιλιάρικα που ζητάει εκτιμώ ότι είναι πρόσχημα και θεωρώ πως θα βγάλει την ψυχή μέχρι να πάρει πόδι, αφού στην πραγματικότητα δεν θέλει να αποχωρήσει. Η ηθική του είναι αμφίβολη και έχει κόψει το γήπεδο σε πολύ κόσμο. Ναι είμαι αισιόδοξος πως αν στα αλήθεια φύγει θα βρεθεί λύση για την επόμενη ημέρα της Λάρισας, που σίγουρα θα είναι καλύτερη χωρίς αυτόν.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top