Το σκηνικό με μεγαλομέτοχο ομάδας της Football League εκτυλίχθηκε στα Εξάρχεια. Απότομα κόπηκε η όρεξη σε ιδιοκτήτη ομάδας της Football League ο οποίος είχε την ιδέα να γευματίσει την Τετάρτη (26/11) σε μαγαζί στα Εξάρχεια. Εκτός από το φαγητό «έφαγε» και σφαλιάρες αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες...
Ας ξετυλίξουμε όμως από την αρχή το κουβάρι της ιστορίας. Ο γνωστός στην κοινή γνώμη παράγοντας (που φημίζεται για το λέγειν του και έχει εμφανιστεί πολλάκις σε κάμερες και μικρόφωνα) εθεάθη να μπαίνει στη ΔΥΟ Δ' Αθηνών (το απόγευμα μετά το κλείσιμό της) επί της οδού Κωλέττη.
Γύρω στις 5 μ.μ. εξήλθε μαζί με δύο κυρίους (κάποιοι υπέθεσαν ότι είναι εφοριακοί) και κάθισαν λίγο παρακάτω για να γευματίσουν. Γύρω στις 5.30 (με 6 παρά) τον πλησίασαν κάποιοι αναρχοαυτόνομοι. «Τι θες εδώ ρε λαμόγιο;» τον ρώτησαν και εκείνος χωρίς να... μασήσει τους ζήτησε να τον αφήσουν ήσυχο.
Κουβέντα στην κουβέντα όμως η κατάσταση ξέφυγε και ο παράγοντας έφυγε από τη θέση του κυνηγημένος... Κατευθύνθηκε σε ένα μαγαζί απέναντι για να γλιτώσει, αλλά έξι άτομα τον ακολούθησαν, έσπασαν την πόρτα και του έριξαν σφαλιάρες πριν αποχωρήσουν από το μέρος.
Μάλιστα υπέστη ζημιές πάνω στο επεισόδιο και η ταμειακή μηχανή. Να διευκρινιστεί πάντως ότι η διαφορά τους δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο.
Πηγή: GOAL NEWS
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top