Με εκτός έδρας ήττα από τη Λαμία με σκορ 1-0 στο γήπεδο Λιανοκλαδίου συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα Νέων της ΑΕΛ, για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος νέων της Football League. Με 30 λεπτά καθυστέρηση άρχισε το παιχνίδι στο Λιανοκλάδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και την ΑΕΛ, λόγω της καθυστέρησης του γιατρού να φτάσει στο γήπεδο εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών. Με συνεχή και έντονη βροχόπτωση τόσο η Λαμία, όσο και η ΑΕΛ, ζήτησαν την αναβολή του παιχνιδιού με τους δύο αρχηγούς, Πανέτσο και Παπαγιάννη να κάνουν γνωστό το αίτημα στον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κουφογιάννη, μιας και ο αγωνιστικός χώρος ήταν επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα όλων. Ωστόσο, παρά τις ενστάσεις των δύο ομάδων η απόφαση ήταν να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι. Το τελικό 1-0 για τη Λαμία με σκόρερ τον Παπαευθυμίου στο 33΄. Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Κηρολίβανο, ο Μόσχος πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι, πάσαρε δεξιά στον Παπαευθυμίου, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα από κοντά για να κάνει το τελικό 1-0.

ΠΑΣ Λαμία  1964 (Λάκης Παπανικολάου): Πανέτσος, Τσάκαλος, Ζάχαρης, Στόγια Μόσχος, Κηρολίβανος, Χρυσαφόπουλος, Κασούμης, Μιχαήλ, Παπαευθυμίου, Ξεζώνοτος.
Έπαιξαν επίσης και οι: Αντωνίου, Καπελαρής, Κοντογεώργος, Καραναστάσης

ΑΕΛ (Σάκης Αναστασιάδης): Παπαγιάννης, Καρακώστας, Μαστακούλης, Καψάλης, Ιωάννου, Τσιάκος, Μπαρούτας, Μπαλογιάννης, Κωστόπουλος, Καμπέρης, Λεσάι.
Έπαιξαν επίσης και οι: Βαγενάς, Καβούνης, Παπαγιαννούλης

Αναλυτικά η 10η αγωνιστική 
Λαμία-ΑΕΛ 1-0
Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-2
Τύρναβος -Ηρακλής Ψαχνών 2-0

Βαθμολογία (10 αγώνες)
1. Ολυμπιακός Βόλου 21
2. ΑΕΛ 16
3. Ηρακλής Ψαχνών 14
4. Τύρναβος 14
5. Λαμία 13
6. Αναγέννηση Καρδίτσας 6
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top