Σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για την άνοδο και τη μάχη για τις δύο (2) πρώτες θέσεις που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία, το βράδυ της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου 2015 η ΑΕΛ αντιμετώπισε την ομάδα των Hispanics που ήταν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Η ΑΕΛ κυριάρχησε στον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος, διατηρώντας την κατοχή της μπάλας κατά 95% στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια επανάληψη του πρώτου, με την ΑΕΛ να συνεχίζει να διατηρεί την κατοχή και να κινείται εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο του ΒΜΟ. Οι Ισπανοί δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίας επίτευξης τέρματος στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Τζέισον Ηγκλς «κατέβασε τα ρολά» εξουδετερώνοντας κάθε επίθεση των αντιπάλων. Εξαιρετική αμυντική λειτουργία από τους Τζον Μιχαλόπουλο, Νταν Πατσέκο, Τζο Εστέρα και Νικ Καραχάλιο.
Για την ΑΕΛ σκόραραν: Δύο (2) ο Πέδρο Σιμόες και από ένα (1) οι Κρις Πουλιάσης, Ντίνο Ζιρτιλίδης, Άντριου Φλόριανσιτς και ο Τζο Εστέρα με κεραυνοβόλα σουτ.
«Απόψε ήρθαμε διψασμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη επί των κορυφαίων αντιπάλων που δεν το είχαμε καταφέρει στο παρελθόν. Το καταφέραμε απόψε και δείξαμε στο πρωτάθλημα ότι η ΑΕΛ είναι νικητής σύλλογος. Είμαστε υπερήφανοι για  τους παίκτες μας. Είμαστε ΑΕΛ, είμαστε εδώ!», δήλωσαν οι προπονητές της ΑΕΛ, Ντέιβ Άνταμς και Μίλτον Γουγουλιάς, ο οποίος δεν παραλείπει ποτέ να εύχεται νίκη της ΑΕΛ σε κάθε αγώνα της Football League.
Απομένουν πέντε (5) αγώνες μέχρι τη λήξη του εσωτερικού πρωταθλήματος. Αν η ΑΕΛ αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητές της, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ούτε και στον τελευταίο αγώνα της 13ης Μαρτίου με αντίπαλο την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ.


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top