Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1.Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγχτέο τον Ευστράτιο Τσίλογλου, εκπρόσωπο του σωματείου ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ, για  την  αναφερόμενη στο σκεπτικό    πειθαρχική παράβαση και του επιβάλλει χρηματική ποινή  εξακοσίων (600) ευρώ.
2 Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Επιβάλλει σ' αυτήν χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Υποχρεώνει την ως άνω εγκαλούμενη να ανακαλέσει την επίμαχη ανακοίνωση κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 21/1/2015).
3. Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ πειθαρχικά ελεγκτέα για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και της επιβάλλει χρηματική ποινή  εξακοσίων  (600) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής στις 27/1/2015).
4. Απαλλάσσει από την κατηγορία τον Αναστάσιο Μπατζιάκα, Πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
5. Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα  μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΩΡΕΩΝ και ΑΣ ΝΗΡΗΪΔΕΣ ΦΘΙΑΣ για το Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης.
6. Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτριο Μελισσανίδη από τις αποδιδόμενες σ’ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (δηλώσεις στις 14/11/2014).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top