Επιστολή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και στον Αθλητικό Εισαγγελέα απέστειλε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στο στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Στάδιο Αλκαζάρ. Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τους αρμόδιους να εντοπίσουν και να τιμωρήσουν τους δράστες.

Αναλυτικά η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου:
Αξιότιμε κε Εισαγγελεύ,
Την Κυριακή 22/2/2015 διεξήχθη στο γήπεδο της Λάρισας αγώνας πρωταθλήματος Football League μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκαν εκτεταμένα και βίαια επεισόδια, όχι μόνο από οπαδούς της φιλοξενούσας ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και από παράγοντές της. Τα επεισόδια αυτά ξεπερνούνε τα όρια των αθλητικών παραβάσεων, καθώς έλαβαν χώρα σωρεία ποινικών αδικημάτων εις βάρος δημοτών της πόλης μου, παραγόντων της τοπικής μας ομάδας και διαιτητών/παρατηρητών.
Πολλοί εκ των δραστών απεικονίζονται ξεκάθαρα στην τηλεοπτική εικόνα που λήφθηκε από τον αγώνα και άρα με την απλή επισκόπηση του βίντεο είναι εφικτός ο εντοπισμός τους από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα και ποινική τους δίωξη από εσάς.
Για όλα τα παραπάνω σας ενημερώνουμε δια της παρούσας και παρακαλούμε για τις δικές σας νόμιμες ενέργειες, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις όλα τα παραπάνω αδικήματα διώκονται αυτεπαγγέλτως και άρα ανεξάρτητα από το ότι (πιθανόν ελλιπώς) έχει αναγραφεί στο φύλλο αγώνα.

Με τιμή,
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. ΜΠΕΟΣ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top