Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…

Διαβάστε τι μας έστειλε
«Κύριοι εκεί στη Λάρισα σας παρακαλώ να μάθετε τους νέους κανονισμούς του ποδοσφαίρου και να σταματήσετε τις διαμαρτυρίες με το παραμικρό.

1ον) Ένας παίκτης μπορεί να παίξει την μπάλα από το φάουλ μόνος του, να προχωρήσει και να βάλει γκολ (FIFA Rule 1422/2007 for AEL games).


2ον) Μπορεί πλέον να δοθεί οφσάιντ από πλάγιο και επίσης αν ένα παίκτης πέσει στο έδαφος κρατώντας το κεφάλι του πρέπει να αποβληθεί ο κοντινότερος προς αυτόν αντίπαλος (FIFA Rule 4229/2011 for AEL games).


3ον) Το παιχνίδι συνεχίζεται και μετά το σφύριγμα του διαιτητή (FIFA Rule 8108/2015 for AEL games).

Παρόμοιες φάσεις γίνονται καθημερινά σε πολλά γήπεδα του κόσμου και είναι απολύτως φυσιολογικές. Σας παρακαλώ σταματήστε τις διαμαρτυρίες γιατί έχετε καταντήσει γραφικοί.»

Σας ευχαριστώ.
Παύλος 
*Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλε μας και τα δικά σου θέματα, βίντεο και φωτογραφίες στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com. Επίσης μέσω facebook στείλτε τα μηνύματά σας στο aelole
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top