Ακόμα μία μεγάλη νίκη πραγματοποίησε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, αυτή την Κυριακή (01/03) με αντίπαλο τον Κένταυρο Λάρισας και έρχεται ακόμα πιο κοντά στην άνοδο.

Δείτε το Video

Η ΑΕΛ που είχε την υπεροχή καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού επικράτησε άνετα με σκορ 4-0, μέσα σε μία δυνατή έδρα και πλέον στα επόμενα δύο παιχνίδια δε πρέπει να γνωρίσει την ήττα ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση, χωρίς να περιμένει τα αποτελέσματα των αντιπάλων της. Το σκορ για την ΑΕΛ άνοιξε στο 15' η Χατζηλιόντα, η οποία μετά από πολύ ωραία κούρσα από τα αριστερά βρέθηκε μέσα στην περιοχή του αντιπάλου και πλάσαρε εύστοχα την τερματοφύλακα. Στη συνέχεια ο αντίπαλος πίεσε και έκανε κάποιες φάσεις, με την ΑΕΛ να συνεχίζει και αυτή να προσπαθεί για το δεύτερο γκολ και τελικά να την σταματάει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κενταυρου σε σουτ που είχε έξω από την περιοχή η Σιμούλη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχιζε να πιέζει και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα και πάλι με την Χατζηλιόντα στο 49' μετά από πολύ ωραάα προσπάθεια της Μαρίας Χριστοφορίδη η οποία κατέληξε σε σέντρα πάρε-βάλε για την μεσοεπιθετικό της ΑΕΛ. Στο 55' είχαμε το 0-3 για την ΑΕΛ με την Παναγιώτα Κούκου να πιάνει ένα βολέ από τα 30 μέτρα, με την μπάλα να παίρνει ανάποδα φάλτσα και να μπερδεύει την τερματοφύλακα του Κενταύρου και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για την νεαρή αμυντικό στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο και οδήγησε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε η Παναγιώτα Αγγέλου στο 65' μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου η αμυντικός του Κενταύρου προσπάθησε να διώξει, όμως η Αγγέλου έβαλε την κόντρα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Για την ΑΕΛ: Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Κούκου, Τσία, Πούλιου, Σωτηριάδη, Βοϊκλή, Σιμούλη-77', Χατζηλιόντα, Τσούκα-63', Φερεντίνου-60', Χριστοφορίδη
Αλλαγές: 60'-Αγγέλου, 63'-Καψάλη, 77'-Παπατριανταφύλλου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Αρζουμανίδου, Ακριβούλη, Κατσιώτη, Λιάγγα Δ.
Κίτρινες: 83'-Χατζηλιόντα

Η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Κενταύρου για την φιλοξενία τους, όπως και τον κόσμο της ΑΕΛ για την παρουσία του στο γήπεδο και την υποστήριξή του. Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ είναι με τις Ολυμπιότισσες Ελασσόνας στις 15 Μαρτίου μέσα στο AEL FC ARENA. Η ΑΕΛ στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει άνετα με σκορ 11-0, όμως η ομάδα της Ελασσόνας έρχεται στη Λάρισα αρκετά ενισχυμένη από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και το παιχνίδι σίγουρα δε θα είναι τόσο εύκολο όσο και του πρώτου γύρου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top