Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας για την υπερβατική προσπάθεια και τη μεγάλη νίκη που σημείωσαν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και ευχαριστεί τον κόσμο της Καρδίτσας για την πολύτιμη συμπαράστασή του, εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας
«Η διοίκηση της Αναγέννησης αισθάνεται την ανάγκη και δημοσίως να συγχαρεί το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, τους αθλητές και τους προπονητές μας, για την υπερβατική προσπάθεια και τη μεγάλη νίκη που σημείωσαν στο Θεσσαλικό ντέρμπι με τη Λάρισα.
Μια νίκη που έδωσε χαρά σε χιλιάδες Καρδιτσιώτες και όπου στον κόσμο υπάρχουν Αναγεννησιώτες.
Αποτελεί και η νίκη αυτή, μια δικαίωση, καταρχήν των ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά εντός των γραμμών του γηπέδου, αλλά και όλων όσοι τους στηρίζουν χωρίς προαπαιτούμενα και είναι δίπλα τους σε κάθε τους βήμα πολύ περισσότερο όταν έρχονται οι πολύ δύσκολες στιγμές.
Ταυτόχρονα η διοίκηση της Αναγέννησης επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της Αναγέννησης που έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο στο μεγάλο αυτό παιχνίδι και συμπαραστάθηκαν με θέρμη στην ομάδα μας, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα δημιουργώντας μια υπέροχη αθλητική ατμόσφαιρα.
Η προσπάθεια συνεχίζεται με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος...»
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top