Με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ-Ζάκυνθος, το aelole.gr έψαξε και βρήκε παίκτες που έχουν αγωνισθεί τόσο στην ομάδα των «βυσσινί», όσο και στην ομάδα των «κιτρινομπλέ» του Ιονίου. Κοινό πρόσωπα, σε αγωνιστικό επίπεδο στα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχει από την πλευρά της Ζακύνθου ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ. Πρόκειται για το Χρήστο Νόνη, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει και από τις δύο ομάδες ο Λάζαρος Φωτιάς και ο Δημήτρης Γκίκας. Τέλος το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων της Ζακύνθου έχει αναλάβει ο άλλοτε γκολκίπερ της ΑΕΛ, Σπύρος Χριστόπουλος.

Χρήστος Νόνης
O Χρήστος Νόνης γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1991, έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ Νέων, Τύρναβο, Αστέρα Μαγούλας, ενώ πλέον από το καλοκαίρι του 2014 ανήκει στη Ζάκυνθο.

Λάζαρος Φωτιάς
Ο Λάζαρος Φωτιάς, είναι γεννημένος στις 26 Απριλίου του 1991 στα Γιαννιτσά και ξεκίνησε την καριέρα του, από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Την σεζόν 2010/2011 αγωνίστηκε στους Πόντιους Κατερίνης (22 συμμετοχές και 1 γκολ) στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Πήγε στην ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2011 και είχε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League. Το πρώτο μισό της σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Επανομής και είχε 4 συμμετοχές στην Football League, ενώ το δεύτερο μισό τον βρήκε στην πρώτη κατηγορία της Ουγγαρίας, όπου φόρεσε τη φανέλα της Καποσβάρι Ρακόζι. Τον Δεκέμβριο του 2013 βρέθηκε στην Ζάκυνθο, ενώ από το Γενάρη του 2015 ανήκει στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Δημήτρης Γκίκας
Ο Δημήτρης Γκίκας γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1984 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ο Δημήτρης Γκίκας  έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Ιωνικό, Δόξα Δράμας, Εθνικό Αστέρα, Παναιγιάλειο, Ζάκυνθο, Α.Ο. Πεύκης και πλέον βρίσκεται στον Άρη Αρχαγγέλου. Έχει συνολικά 33 συμμετοχές σε Α' Εθνική, 59 σε Β' Εθνική, 69 σε Γ' εθνική και 3 στο UEFA CUP με την ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top