Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ ενημέρωσε πως στις ΠΑΕ Ηρακλής, Βέροια, Φωστήρας και Εθνικός Σερρών ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, για χειραγώγηση αγώνων, με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από την εταιρεία «Sportradar», η οποία ασχολείται με την ανίχνευση της στοιχηματικής απάτης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η αντίδραση της ΠΑΕ Ηρακλής, ήταν άμεση και όπως ενημέρωσαν δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, διότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά ερευνά μόνο τους τζίρους των αγώνων και με βάση αυτό στέλνει την έκθεσή της στην UEFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:
1. Της ΠΑΕ Βέροια για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Super League, Βέροια-Ατρόμητος, 7/2/2015).
2. Της ΠΑΕ Φωστήρας για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Αχαρναϊκός-Φωστήρας, 9/2/2015).
3. Των ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου και ΠΑΕ Ηρακλής για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής, 1/3/2015)».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top