Νέα δήλωσε του προέδρου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, αυτή τη φορά για τη διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς, με την οποία στρέφεται τόσο κατά του Πειραιώτη διαιτητή Τσαμούρη όσο και του επόπτη Κοτζαμανίδη από τον ίδιο σύνδεσμο, εκτιμώντας ότι υπέπεσαν σε σημαντικά λάθη κατά της Λαμίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου
«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ δίνει τα συγχαρητήριά του στον επόπτη Κοτζαμανίδη του Συνδέσμου Πειραιά για τα 3 offside κατά της ομάδας μας, θεωρώ ότι από αυτά δεν ήταν κανένα. Παρακαλώ η ΚΕΔ να τον πάει σ' έναν οφθαλμίατρο μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή διαφορετικά εκτελούσε κάποιες άλλες υπηρεσίες...
Επίσης ο διαιτητής Τσαμούρης του Συνδέσμου Πειραιά να μας πει για την φάση του 23΄ αν είναι απευθείας κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Καλαμαριάς Βασίλη Παπαδόπουλο που πηγαίνει πάνω στον παίκτης μας με τις σκάρες για να του προξενήσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο πόδι. Αν δεν μπορεί να μας απαντήσει ο διαιτητής ας μας απαντήσει η ΚΕΔ.
Δυστυχώς κύριοι της ΚΕΔ απ 'ότι φαίνεται οι διαιτητές σας σε κάποια παιχνίδια ή είναι ανεκπαίδευτοι ή έχουν οφθαλμολογικό πρόβλημα και επειδή στο ποδόσφαιρο ήρθαμε με αγνά αισθήματα, να βάλουμε τα λεφτά μας και να ανεβάσουμε αυτό το άθλημα, βλέπουμε κάθε μέρα ότι από αυτό το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο και είναι ο βασιλιάς των αθλημάτων θέλουν να διώξουν τον κόσμο από τα γήπεδα και εμάς που επενδύουμε με αγνά αισθήματα.
Τέλος τις τελευταίες μέρες, κάποιοι κύκλοι παρουσιάζουν ότι η Λαμία είναι ωφελημένη και προστατεύεται. Η Λαμία δεν είναι και δεν ήταν ποτέ ωφελημένη, δεν είχε και δεν έχει την ανάγκη της προστασίας κανενός. Κάποια δημοσιεύματα όμως φαίνεται ότι θέλουν να εξυπηρετήσουν άλλα συμφέροντα...»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top