Παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας αποτελεί ο Παύλος Δερμιτζάκης όπως ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου (28/03) ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ανέφερε ότι σε λίγες ημέρες θα δώσει αναλυτική συνέντευξη και θα εξηγεί γιατί η ομάδα της Λαμίας έφτασε να είναι εκτός play off και εκτός στόχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου
«Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και πολλές επιτυχίες. Επίσης, όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους μπορούν να κάνουν αίτημα από την Δευτέρα το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου και να εγκριθεί.
Οφείλω σαν Πρόεδρος της ομάδας της Λαμίας ένα τεράστιο προσωπικό συγγνώμη διότι αισθάνομαι βαρύτατες ευθύνες για επιλογές που έκανα μέχρι σήμερα, Σε λίγο καιρό θα δώσω αναλυτική Συνέντευξη και θα εξηγώ γιατί η ομάδα της Λαμίας έφτασε να είναι εκτός play off και εκτός στόχων. Και τώρα επιβεβαιώνω το ρητό ότι τα κάστρα πέφτουν πρώτα από μέσα και μετά απ' έξω.
Προσωρινά την ομάδα θα την προπονεί ο Γιάννης Λύτρας.»
Διαβάστε επίσης: "Ανεκπαίδευτοι ή έχουν οφθαλμολογικό πρόβλημα"
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top