Αναβλήθηκαν τα πρωταθλήματα Υποδομών αυτού του Σαββάτου (28/03) μετά από σχετική απόφαση της ΕΠΣΛ λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων. Έτσι για τους προγραμματισμένους παρακάτω αγώνες της ΑΕΛ θα οριστεί νέα ημερομηνία από τη διοργανώτρια αρχή.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Τοξότης Λάρισας -ΑΕΛ U-15
ΗΜΕΡΑ-ΩΡΑ: ΑΝΑΒΟΛΗ
ΓΗΠΕΔΟ: Γ. Μητσιμπονα Β'
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Πρωτάθλημα Παίδων

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Αβέρωφ Λάρισας-ΑΕΛ 2002
ΗΜΕΡΑ-ΩΡΑ: ΑΝΑΒΟΛΗ
ΓΗΠΕΔΟ: Αβέρωφ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Πρωτάθλημα Παίδων

Λόγω της συνεχούς και συνεχιζόμενης κακοκαιρίας στο Νομό Λάρισας, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης, με σημερινή της απόφαση, ανέβαλλε όλους τους αυριανούς αγώνες του Παιδικού πρωταθλήματος, που επρόκειτο να διεξαχθούν σε διάφορα γήπεδα του Νομού. Η απόφαση αυτή θεωρήθηκε επιβεβλημένη, κατά κύριο λόγο για να προστατευθεί η σωματική ακεραιότητα και υγεία των νεαρών ποδοσφαιριστών των ομάδων, να μη γίνουν άσκοπες μετακινήσεις των φιλοξενούμενων ομάδων, διαιτητών και γιατρών και για να μη επιβαρυνθεί περισσότερο η ήδη άσχημη κατάσταση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων, στη συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, αύριο το απόγευμα και μεθαύριο Κυριακή έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων.
Μαζί με τους αυριανούς αγώνες αναβάλλονται επίσης και οι αγώνες πρωταθλημάτων υποδομών που επρόκειτο να διεξαχθούν το πρωί της ερχόμενης Κυριακής.
Μοναδικοί αγώνες του Παιδικού πρωταθλήματος που θα γίνουν αύριο το πρωί είναι αυτοί που έχουν προγραμματιστεί σε γήπεδα Ακαδημιών με πλαστικό χλοοτάπητα και είναι οι αγώνες:
- Ακαδημία ΟΛΥΜΠΙΚ – Νίκαια
- Αμπελόκηποι – Νίκη Μιχαήλ (στο γήπεδο της δεύτερης ομάδας)
- Ατρόμητοι/Θύελλα 2 – Αστήρ Μελισσοχωρίου
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top