Έκλεισε το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 στο πρωτάθλημα της Football League. Στο πλευρό του νέου προπονητή, Σούλη Παπαδόπουλο, ως άμεσος συνεργάτης του, στο πόστο βοηθού προπονητή και γυμναστή θα βρίσκεται ο Λάζαρος Βαρδάκης, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Κωνσταντίνος Τόσκας.

Σούλης Παπαδόπουλος
Ο Σούλης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1967 στη Νίκαια του Πειραιά. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στην Προοδευτική την αγωνιστική περίοδο 1999-2000. Στην ομάδα του Κορυδαλλού παρέμεινε πέντε σεζόν, εκ των οποίων οι τρεις ήταν στην Α' Εθνική. Από εκεί και μετά, εργάστηκε ακόμη στον Πανηλειακό, στον Απόλλωνα Λεμεσού, στον Πιερικό, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Βύζαντα Μεγάρων, στο Αιγάλεω, στη Βέροια, στο Διαγόρα Ρόδου, στην ΑΕΠ Ηρακλής, στη Δόξα Δράμας, στον Άρη, στα Χανιά, ενώ από 7 Μαρτίου 2015 είναι προπονητής της ΑΕΛ.

Λάζαρος Βαρδάκης
Ο νέος γυμναστής και βοηθός προπονητή της ΑΕΛ, Λάζαρος Βαρδάκης, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 1 Σεπτεμβρίου 1983. Είναι καθηγητής Φυσικής αγωγής από το 2007. Έχει περάσει από τον Παναιτωλικό, τη Βέροια, των Α.Ο. Χανίων. Έχει αρμοδιότητες υπεύθυνου φυσικής κατάστασης, βιντεοανάλυσης αντιπάλων, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε ως προπονητής σε ερασιτεχνικά σωματεία της Θεσσαλονίκης και σε ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Κωνσταντίνος Τόσκας
Ο Κωνσταντίνος Τόσκας γεννήθηκε στην Κατερίνη την 1 Φεβρουαρίου 1964 και προσλήφθηκε στην ΑΕΛ, στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε το 2002 από τον Ποσειδών Νέων Πόρων, στον οποίο δούλεψε μέχρι το 2005. Όταν ξεκίνησε να δουλεύει στον Ποσειδών Νέων Πόρων, η ομάδα αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική, ωστόσο στα επόμενα δύο χρόνια ανέβηκε στην Β’ Εθνική. Ακολούθως εργάστηκε για ένα χρόνο στην Κοζάνη (2005, Γ’ Εθνική), το 2006 ήταν στο Λεβαδειακό (Α’ Εθνική) και το 2007 ήταν στον Πιερικό (Β’ Εθνική). Από το 2008 μέχρι και το 2012 δούλεψε στο Λεβαδειακό, ο οποίος τις τέσσερις σεζόν ήταν στην Α’ Εθνική και την μία στην Β’ Εθνική. Ακολούθησε στις 8 Ιουνίου 2012 στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, για να επιστρέψει πάλι στο Λεβαδειακό, όπου αποχώρησε τον Οκτώβριο του 2014.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top