Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι η υπεροχή ήταν μοιρασμένη και για τις δυο ομάδες, καλύπτοντας όλους τους χώρους. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και δυνατά στο κέντρο με το ημίχρονο να λήγει 0-0. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια επανάληψη του πρώτου με την κατοχή 50-50. Η ΑΕΛ Καναδά προηγήθηκε με τον Πουλιάση και ο αγώνας συνέχισε να είναι δυνατός. Έντεκα (11) λεπτά πριν τη λήξη η Sporting ισοφάρισε με αδύναμο σουτ που θα μπορούσε να αποφύγει ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, ενώ τέσσερα (4) λεπτά αργότερα επιθετικός της Sporting πλαγιοκόπησε την άμυνα της ΑΕΛ και με μακρινό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα και έγραψε το 2-1. Στον εναπομείναντα χρόνο η ΑΕΛ είχε μια ευκαιρία με τον Σιμόες, αλλά το τελικό σφύριγμα βρήκε την ΑΕΛ ηττημένη με 2-1.
Μετά τον αγώνα έγινε η ακόλουθη ερώτηση στον κατηφή και πικραμένο προπονητή της ΑΕΛ Καναδά: Πώς νιώθετε για την αποψινή απόδοση της ομάδας και ποια ήταν η διαφορά;
«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Sporting για το ανταγωνιστικό παιχνίδι και να τους συγχαρώ για την άνοδο. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας. Παλέψαμε σκληρά. Η διαφορά ήταν τα δύο (2) τέρματα που δεχτήκαμε, αλλά γι’ αυτό γίνεται το παιχνίδι. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φίλους μας τόσο στον Καναδά όσο και στην Ελλάδα που τους απογοητεύσαμε και δεν φέραμε το αποτέλεσμα που προσδοκούσαμε. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μας για την υποστήριξή τους. Τώρα προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα κυπέλου της επόμενης Παρασκευής. Ευχαριστώ όλους και πάλι και λυπάμαι».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του αγώνα της ΑΕΛ έπαιξε αδιάφορα και ηττήθηκε, διατηρώντας τη διαφορά του ενός (1) βαθμού.

Οι σκόρερ της ΑΕΛ Κανάδα
Σιμόες 28, Πουλιάσης 10, Ζιρτιλίδης 8, Φλόριανσιτς 7, Ρόσι 6, Εστέρα 4, Πατσέκο 3, Μιχαλόπουλος 2, Ντελής 2, Κάντζας 2
Την επόμενη Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 η ΑΕΛ αγωνίζεται για τα προημιτελικά του κυπέλλου με αντίπαλο τη Lucan.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top