Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Περίκο, μίλησε σε ισπανικό site cadiz.eldesmarque.com και υποστήριξε ότι ζει έναν εφιάλτη στην ΑΕΛ με τους διοικούντες να του ζητούν να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του, να του αφήνουν απλήρωτο το νοίκι του σπιτιού του και να προσπαθούν συνεχώς να του βάζουν εμπόδια.

Αναλυτικά ο Περίκο
"Όλα αυτά που μπορώ να σας πω, μου προκαλούν ντροπή, έχω πολλούς φίλους και δεν σας έχω πει τίποτα. Περνάω όλη τη μέρα μαζεύοντας χαρτιά, με δικηγόρους, στο γιατρό, στην επιτροπή της Λίγκας. Είναι μία πραγματική καταστροφή, η οργάνωση εδώ.
Ο πρόεδρος με φώναξε μία μέρα στο γραφείο, αλλά κάθε φορά καταλήγει να μη μιλάμε. Αυτοί μιλούν ελληνικά και μεταφράζουν στα αγγλικά. Έχω έξι μήνες που μαθαίνω αγγλικά, αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ εξίσου καλά, χωρίς μεταφραστή.
Αποφάσισα λοιπόν να μη γελούν άλλο μαζί μου, γιατί κάθε φορά που πάω στο γραφείο μου αλλάζουν το συμβόλαιο, με κοροϊδεύουν, με έχουν κάνει να υπογράψω χαρτιά που δεν ξέρω ότι έχω υπογράψει.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να φύγω, στην τελευταία συνάντηση μου φέραν μία μεταφράστρια, έκλεισαν την πόρτα και μου είπαν ότι δεν μπορούσα να μπω.
Τους είπα ότι δεν μπορούσα να μιλήσω αγγλικά γιατί ήθελα να φύγω από την ομάδα και να ήθελα να εκφραστώ καλά. Τα έχω ηχογραφήσει όλα, γιατί εδώ δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν. Είμαι ενοχλημένος.
Η μεταφράστρια άρχισε να του λέει όλα αυτά, την προσέβαλε και μου είπε να φύγουμε, ότι με αυτό τον τρόπο δεν είχαμε τίποτα να πούμε.
Ο πρόεδρος έκλεισε την πόρτα και η μεταφράστρια έφυγε τρέχοντας και φωνάζοντας την αστυνομία. Όταν ο πρόεδρος τα άκουσε, έφυγε.  Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε καταγγελία και πήγα στο γιατρό γιατί με πονούσε ο λαιμός.
Πρέπει να να συνεχίσω να πηγαίνω σε όλες τις προπονήσεις. Εδώ κανείς δεν λέει τίποτα. Όλος ο κόσμος ξέρει, αλλά αλλά όλοι φοβούνται.
Με ξυπνούν το βράδυ και μου χτυπούν το κουδούνι, μου έχουν μεταδώσει φόβο να πάω στο κέντρο της πόλης και έτσι να καταγγείλω την αθέτηση του συμβολαίου.
Έχω προσλάβει έναν Έλληνα δικηγόρο και με έχει βοηθήσει. Περιμένουμε το κομμάτι της Λίγκας και το ιατρικό κομμάτι. Δεν μπορώ να ρισκάρω στα 30 μου χρόνια, να μου καταγγείλουν το συμβόλαιο και να με τιμωρήσει η FIFA με δύο χρόνια χωρίς να παίζω.
Αυτοί θέλουν να υπογράψω ένα χαρτί, με το οποίο φαίνεται να συμβιβάζομαι με τις πληρωμές και ότι έχω λάβει μέχρι τώρα, Εγώ όμως δεν συμβιβάζομαι.
Το σπίτι το πληρώνει η ομάδα και ο ιδιοκτήτης μου χτυπά κάθε μέρα την πόρτα, εδώ και ένα μήνα και μου λέει ότι το ενοίκιο δεν δεν έχει πληρωθεί και πρέπει να το πληρώσω εγώ.  Το επόμενο θα είναι το αμάξι. Μία μέρα με φώναξαν στην μπουτίκ της ομάδας για να με πιέσουν.
Διαβάστε επίσης: "Η απάντηση του Πλεξίδα στον Περίκο"
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top