Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας απάντησε στην πρόσφατη συνέντευξη του Βαγγέλη Πλεξίδα μέσω της mikriliga.com, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι... "όλοι γνωρίζουν τι εστί Πλεξίδας"!

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτης Τζαναβάρα
"Ο κ. Πλεξίδας προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Έξι προπονητές, 38 παίκτες, έξι γενικοί αρχηγοί και καθημερινά επεισόδια με ποδοσφαιριστές που τους έχει διαλύσει την ψυχολογία και τους έχει... ξενερώσει, συνθέτουν το παζλ ενός παράγοντα που δεν ξέρει να διοικήσει.
Διαλύει καθημερινά την ψυχολογία της ομάδας με αυτά που κάνει. Και επίτηδες να θέλει κάποιος να τα κάνει, δεν γίνονται. Έαν ήμουν ευθυνόφοβος δεν θα πήγαινα σε μια ομάδα που είχε διώξει 4 προπονητές. Το πίστευα ότι θα ανέβαζα την ΑΕΛ στην Σούπερ Λιγκ γιατί έχει καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά υπολόγιζα χωρίς τον... Πλεξίδα.
Επίσης δεν θα πήγαινα στη Νίκη που είχε μηδέν βαθμούς σε παιχνίδια και στα επόμενα επτά πήραμε επτά βαθμούς.
Όσον αφορά την φυσική κατάσταση, έκανα μόνος μου εργομετρικά γιατί ο ίδιος δεν ήθελε και έχω τα αποτελέσματα στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου, που αποδυκνείονται τα πάντα.
Πράγματι τα λάθη πληρώνονται και εγώ πληρώνω το λάθος μου να ξανασυνεργαστώ μαζί του, όταν όλη η Ελλάδα μου έλεγε... "που πας πάλι εκεί".
Σιχαίνομαι αυτό που γίνεται τώρα... Δεν θα συμμετάσχω πλέον σε άλλο χαρτοπόλεμο. Δεν θα επανέλθω. Εξάλλου όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Τζαναβάρας και τι εστί Πλεξίδας".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top