Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…

Διαβάστε τι μας έστειλε
«Με έκπληξη και αγανάκτηση τα μέλη μας ως φίλαθλοι  από το 1964 της αγαπημένης ομάδας ΑΕΛ ( αγνή παραδοσιακή  ΑΕΛ) και όχι της ΑΕΛ 1964 διαβάσαμε την ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή μας Περίκο  για την συμπεριφορά των διοικούντων της ομάδας  που όπως μας εξηγεί αποφάσισε για να μην γελούν άλλο μαζί του, να μιλήσει και να μας γνωστοποιήσει τους τρόπους εργασίας του μεσαίωνα  που επικρατεί σε ποδοσφαιριστή  της ΑΕΛ από την διοίκηση και όπως εξήγησε ο ίδιος γιατί κάθε φορά που πάει στο γραφείο της διοίκησης του αλλάζουν το συμβόλαιο, τον κοροϊδεύουν, τον  έχουν κάνει να υπογράψει χαρτιά που δεν ξέρει τι  έχει υπογράψει , τον έχουν κλείσει μέσα σε στενά γραφεία χωρίς να μπορεί να φύγει εάν  δεν υπογράψει ποιος ξέρει τι;
Tον αναγκάζουν να φαίνεται ότι συμβιβάζεται με τις πληρωμές που του οφείλει η διοίκηση και δεν  έχει λάβει μέχρι τώρα, ενώ αυτός δεν συμβιβάζεται.
Τα όσα πρωτοφανή επίσημα καταγγέλθηκαν δείχνουν την τελική απόφαση μας να διεκδικήσουμε την αγορά της ομάδας όπως αυτήν την εκφράσαμε από τον Δεκέμβριο του 2014.
Θέση μας είναι την ΑΕΛ να διοικεί ένας ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ που ζει και εργάζεται στην πόλη μας και που συμμετέχει κοινωνικά  στους αγώνες της πόλης μας, της ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ο φίλαθλος κόσμος δεν θα δεχτεί αχυρανθρώπους και μπροστινούς, η ομάδα χρειάζεται πραγματική αλλαγή νοοτροπίας.
Τονίζουμε ιδιαίτερα όμως ότι η πώληση της ομάδας με επιχειρηματικούς όρους μας βρίσκει παντελώς αντίθετους, η άσκηση της επιχειρηματικής ιδιωτικής δράσης τα τελευταία 10 έτη μας οδήγησε στην έλλειψη αξιοπιστίας, στην χαμηλή επίδοση της ΑΕΛ και μας έκλεισε στην εσωτερική αντιπαλότητα των κάθε είδους και φιλοσοφίας παραγόντων της.
Η δική μας φιλοσοφία και λόγω του γεγονότος της ύπαρξης μας ως οργανώσεων που παλεύουν για τα δίκαια των ανήμπορων δανειοληπτών της πόλης μας , όσο και της ανάδειξης της ιστορικής κουλτούρας της Λάρισάς μας είναι τελείως αντίθετη με το επιχειρηματικό μοντέλο που αναπτύχθηκε τελευταία.

Η οργανωτική επικέντρωση μας για την ΑΕΛ θα είναι
1) Η εν τοις πράγμαση είσοδο των ποδοσφαιριστών μας με δύο θέσεις στο νέο διοικητικό συμβουλίου των 11 συμβούλων όπως θα τροποποιηθεί
2) Η ενίσχυση του  ποδοσφαιρικού δυναμικού με Έλληνες  παίκτες από την τοπική κοινωνία και να ξαναγεννηθεί η ΑΕΛ από τη αρχή .
3) Η συμφωνία της με την εταιρία γήπεδο ΑΕ  για την δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου AEL FC Arena για τα παιγνίδια της ομάδας  μας.
 4) Η θέσπιση ελεύθερης εισόδου  των φίλαθλων της ΑΕΛ σε επιλεγμένους αγώνες που θα έχουν ειδικό βάρος επιτυχίας αναζωογόνησης της ομάδας μας.
5) Την συμμετοχή στο νέο διοικητικό συμβούλιο με τρεις θέσεις εκπροσώπων των εν ενεργεία συνδέσμων φιλάθλων της ΑΕΛ.
6) Τέλος την  θέσπιση γενικού γραμματέα της θέση που θα καταλάβει αθλητικογράφος της πόλης μας.»
Ο Πρόεδρος
ΜΠΑΡΤΖΩΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
*Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλε μας και τα δικά σου θέματα, βίντεο και φωτογραφίες στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com. Επίσης μέσω facebook στείλτε τα μηνύματά σας στο aelole
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top