Τον προσεχή αγώνα του Ηρακλή με την ΑΕΛ σχολίασε ο βετεράνος γκολκίπερ που φόρεσε την φανέλα και των δύο ομάδων, Γιώργος Πλίτσης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΛ (αγωνίστηκε από το 1979 μέχρι και το 1987), αλλά και του Ηρακλή (αγωνίστηκε 1989-1996, Γιώργος Πλίτσης, μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ηρακλή στο Metropolis της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο  Γιώργος Πλίτσης:
«Παρακολουθώ και τον Ηρακλή και γενικά τη Β’ Εθνική. Η ΑΕΛ και Ηρακλής είναι οι αγαπημένες μου ομάδες. Και οι δυο έχουν την ίδια θέση στην καρδιά μου και δεν έπρεπε να είναι στη Β’ Εθνική. Μακάρι να μπορούσαν ανέβουν  και οι δυο στην Β εθνική».

Για την αγάπη του κόσμου του Ηρακλή: 
«Η αγάπη του κόσμου και του Ηρακλή μου έδωσε το ερέθισμα μετά τον Ολυμπιακό που δεν έκανα καλά παιχνίδια να διακριθώ στην ομάδα».

Για την μάχη των πλέι οφ: 
«Ο Ηρακλής έχει μεγαλύτερο προβάδισμα, παρουσίασε πολύ καλή ομάδα και άξια κατέκτησε την πρώτη θέση».

Για την προτίμησή του ενόψει του αγώνα της Κυριακής: 
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω καμία ομάδα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ηρακλή. Πάντως θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο η ΑΕΛ αν θέλει να μπει στα πλέι οφ. Γέρνω λίγο υπέρ της ΑΕΛ γιατί είναι η πατρίδα μου από εκεί ξεκίνησα και χρειάζεται περισσότερο την νίκη από τον Ηρακλή. Η ΑΕΛ πρέπει να είναι στην Α’ Εθνική τα προβλήματά της ήταν διοικητικά και όχι αγωνιστικά. Πρέπει σε αυτό το παιχνίδι τα παιδιά της ΑΕΛ να έχουν καταλάβει ότι πρέπει να τα δώσουν όλα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top