Παρότι για την ΑΕΛ δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι της περιόδου, η ΑΕΛ πέτυχε άλλη μια νίκη πριν τον μεγάλο τελικό της επόμενης Παρασκευής 13 Μαρτίου 2015 όπου θα κριθούν όλα.
Ο Πέδρο Σιμόες άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ στο 3ο λεπτό και δύο (2) λεπτά αργότερα μια βολίδα του Κρις Πουλιάση έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ με 2-0. Στη συνέχεια οι βυσσινί έριξαν τελείως τον ρυθμό τους.
«Υποβαθμίσαμε το επίπεδό μας σε αυτό των Σέρβων», δήλωσε ο προπονητής Μίλτον Γουγουλιάς.
Οι Σέρβοι εκμεταλλεύτηκαν τον πεσμένο ρυθμό της ΑΕΛ και μείωσαν σε 2-1. Αρκετοί ήταν οι θεατές του αγώνα για να παρακολουθήσουν τόσο τον αγώνα της ΑΕΛ όσο και τους δύο (2) πρωτοπόροι που αγωνίζονταν στη συνέχεια.
Στο 23ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος απόκρουση αμυνομένου το σκορ διαμορφώθηκε σε 3-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε δυνατά, αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ, αφού στη συνέχεια έπαιξε αδιάφορα. Ακολούθησε δίλεπτη αποβολή παίκτη της ΑΕΛ που ευτυχώς ξεπεράστηκε χωρίς προβλήματα.
Έντεκα (11) λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και οι Σέρβοι συνέχισαν να πιέζουν μειώνοντας σε 3-2, ένα τέρμα που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ αντιδρούσε σωστά.
Πέντε (5) λεπτά πριν το τέλος ο Κρις Πουλιάσης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και κάνοντας το 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Πολύ στενοχωρημένος ο προπονητής της ΑΕΛ ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα : «Προσέξατε ότι στο δυναμολόγιο της Sporting υπάρχουν καινούριοι παίχτες;». Ο προπονητής της ΑΕΛ απάντησε ότι «Δεν είναι κάτι που μπορώ να ελέγξω ούτε με ενδιαφέρει το δυναμολόγιο της Sporting. Αν νιώθουν ότι έχουν την ανάγκη να φέρουν παράνομους παίκτες, θα κάνω τις κατάλληλες ενέργειες. Με ενδιαφέρει αυτό που μπορώ να ελέγξω και αυτό είναι να προετοιμαστεί η ΑΕΛ πνευματικά και σωματικά για τον κρίσιμο αγώνα της επόμενης εβδομάδας».
Ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με το δυναμολόγιο ο Μίλτον Γουγουλιάς ανέφερε : «Μπορεί ένας παίχτης να υπογράψει για μικρότερη κατηγορία και να αγωνιστεί και σε ομάδα της παραπάνω κατηγορίας. Για παράδειγμα : Ένας παίχτης που έχει υπογράψει στην 4η κατηγορία μπορεί να αγωνιστεί και σε οποιαδήποτε ομάδα της 3ης. Αυτό που πρόσεξα στον αγώνα της Sporting είναι πολλά καινούρια πρόσωπα. Θα το διερευνήσω και θα ζητήσω τα ατομικά δελτία των παιχτών. Αλλά μπορούν επίσης να έχουν προσωρινά δελτία. Αυτό σημαίνει ότι μια ομάδα έχει το δικαίωμα να δανειστεί παίχτες από οποιαδήποτε άλλη ανεξάρτητα από κατηγορία, αλλά μόνο για δύο (2) αγώνες. Το ίδιο έκαναν και οι Πορτογάλοι στην περίοδο του ανοιχτού πρωταθλήματος. Στην ουσία στέλνεις ένα μήνυμα στην ομάδα σου και τους παίχτες ότι : «αυτοί οι παίχτες δεν είναι αρκετά καλοί να κερδίσουν σημαντικά παιχνίδια». Για μένα, είναι η έσχατη προσβολή για τους παίχτες σου. Μπορούν να φέρουν παίχτες και από τη Sporting της Πορτογαλίας. Θα προετοιμάσω την ΑΕΛ!!!»

Όλα αναμένεται να κριθούν στον τελευταίο αγώνα της επόμενης Παρασκευής μεταξύ ΑΕΛ και Sporting. Για την ΑΕΛ υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η νίκη για να προσπεράσει την προσεχή αντίπαλό της. Η δεύτερη της βαθμολογίας St. Thomas δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες απέναντι στη Lucan, ενώ θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του αγώνα της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ μπορεί να τα καταφέρει αν αγωνιστεί ως ΑΕΛ.

Καλή επιτυχία.



 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top