Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε την Πέμπτη (12/03) η ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου να απολογηθεί για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και για τις έντονες διαμαρτυρίες του Βαγγέλη Πλεξίδα προς τους διαιτητές. Το flnews.gr που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και παρουσιάζει την υπερασπιστική γραμμή των «βυσσινί»...
Ο νομικός, Αργύρης Λίβας είπε αρχικά: «Εδώ καλείτε τον Βαγγέλη Πλεξίδα, αλλά δεν υπάρχει πουθενά ο συγκεκριμένος, ούτε στη μετοχική σύνθεση, ούτε στο ΔΣ. Πρόεδρος είναι ο αδερφός του, Σωτήρης». Σημειώνεται ότι στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι ο Βαγγέλης Πλεξίδας επιτέθηκε φραστικά στους διαιτητές έξω από το καμαράκι τους, με τον μάρτυρα, Σωτήρη Μάρκου να υποστηρίζει:
«Το ματς ξεκίνησε κανονικά στο δεύτερο ημίχρονο και χωρίς καθυστέρηση. Στα αποδυτήρια δεν ήταν κανείς, ούτε ο Σωτήρης Πλεξίδας. Σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί την ΠΑΕ ο Βαγγέλης Πλεξίδας».
Σε ό,τι αφορά στη ρίψη καθισμάτων και την 20λεπτη διακοπή, ο Σωτήρης Μάρκου είπε: «Ο υπερβάλλων ζήλος ενός αστυνομικού τον οδήγησε στη ρίψη ενός δακρυγόνου και δημιουργήθηκε ένταση. Δύο, τρία καθίσματα ήταν ήδη ξηλωμένα και πετάχτηκαν στην τάφρο. Το Αλκαζάρ είναι παλιό και παρατημένο και αρκετά καθίσματα είναι σπασμένα ήδη. Η διακοπή ήταν το πολύ οκτώ λεπτών λόγω των δακρυγόνων. Οι οικογένειες είχαν εκνευριστεί με τη χρήση και το ματς διεκόπη για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα...».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top