Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του… Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλτε μας και τα δικά σας θέματα, βίντεο και φωτογραφίες στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com. Επίσης μέσω facebook στείλτε τα μηνύματά σας στο aelole

Διαβάστε τι μας έστειλε
«Το κείμενο που θα διαβάσετε εντάσσεται στις κωμωδίες και συγκεκριμένα στις χιουμοριστικές τραγωδίες, ενώ ο τίτλος είναι βγαλμένος από το άρρωστο μυαλό μου.

Παρακαλείται όποιος είναι ΑΕΛ να παραμείνει, οι βυσσινί κουτσομπόλες να εξαφανιστούν από αυτό το μέρος.

Στην ΑΕΛ υπάρχουν πολλές καταστάσεις που όχι μόνο δεν πάνε σωστά, αλλά δίνουν την εντύπωση σε όλους πως η νοοτροπία της πόλης – ομάδας αυτής έχει ξεφτιλιστεί εντελώς!

Και αυτό που λέω το εννοώ.

Είναι ντροπή μας...

Μας κάνει ρεζίλι στο πανελλήνιο ένας τυχάρπαστος τυροκόμος και το χειρότερο;

Λίγοι έχουν αντιδράσει όπως το επιβάλει η ιστορία της ομάδας.

Απορώ για ποιο λόγο πάτε γήπεδο ακόμα μερικοί;

Γιατί δεν αφήνετε τον τσομπάνη όταν γυρίσει από το άρμεγμα να πάει γήπεδο και να δει μόνο τους γλείφτες του στις κερκίδες;

Νομίζετε πως εγώ ή πολλοί άλλοι δεν αγαπάμε την ΑΕΛΑΡΑ και δεν πηγαίνουμε ρε;

Είναι δραστική αντίδραση σε αυτό το άθλιο κατασκεύασμα που βλέπουμε.

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.

Εννοείτε πως δε μιλάω ποδοσφαιρικά. Χίλιες φορές να είχαμε σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Έχουμε πολύ σοβαρά θέματα που το μόνο που βγάζουν τόσο καιρό προς τα έξω είναι αρρώστια, ξεφτίλα και εκμετάλλευση προς τη βασίλισσα.

ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΑΣ.

Θα μου πείτε την έβγαλε στο σφυρί και δεν την πήρε κανένας…

Στα τσάκια μας!

Εδώ είχε κλείσει την ΠΑΕ και ακόμα ζει!

Δε λέω να πεθάνει ο άνθρωπος προς Θεού… να πάει να πέσει στον Πηνειό λέω να μείνει και στην ιστορία της ΑΕΛ επιτέλους.

Πρόεδρος ομάδας πήδηξε στον ποταμό της πόλης θα γράφουν……

Έργο ολόκληρο γυρίζουμε τυροχώριατο για την πάρτη σου μετά!

Πηγαίνετε εσείς γήπεδο να χαρείτε το γκολ που θα βάλει ο παίκτης που ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!

ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ  ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ BIG BOSS.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι απαγωγή γυναίκας και κόρης και χάλασμα μανικιούρ πεντικιούρ για πρώτο βήμα διαπραγμάτευσης…

Να δούμε μετά τι κάνει ο BIG BOSS!

Από τη στιγμή που δε γίνεται πλέον να μαζευόμαστε 8 χιλιάρικα σε κάθε αγωνιστική και να κράζουμε όλοι μαζί για να ξεκουμπιστεί ο αχαρακτήριστος βοσκός, που είναι και το καλύτερο σενάριο, κάτι πρέπει να σκεφτείτε αυτοί που πάτε ακόμα.

Σαφέστατα το γήπεδο δεν κόβεται, αλλά σε αυτό ποντάρει και ο «ψυχοπαθής δολοπλόκος με τα Ray-ban» τα χρυσά σαν της αδερφής μου.

Πρέπει να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά κοιτάζοντας μόνο τα γεγονότα και σε αντιστοιχία την αντιμετώπιση των ανάπηρων δημοσιογραφικά αθλητικών δημοσιογράφων της Λάρισας.

Που αντί να βγουν και να πούνε άντε τράβα βάρα καμιά παχιά στο μαντρί από πίσω, ανεβάζουν και γράφουν άρθρα αδιάφορα ίδια με αυτά που βγάζουν οι αθηναίοι, τι ανακοίνωσε ο Περίκο και τι η ΠΑΕ που έχει το θράσος να μας μιλάει για αγνότητα και για Π-Ο-Δ-Ο-Σ-Φ-Α-Ι-Ρ-Ο!

Δημοσιογραφία τσιράκια μου όμορφα που σκύβετε και κραυγάζετε από ηδονή σε κάθε σας άρθρο, είναι η σωστή ενημέρωση του κόσμου μέσω της άποψή σας, της κριτικής και της γραμμής που χαράζετε με βάση την κατεύθυνση του κοινού σας.

ΚΕΡΑΤΑ.

Εγώ δεν ήμουν ποτέ δημοσιογράφος, αλλά και να το χα σπουδάσει, πάλι για ένα καρκίνωμα της ΑΕΛ θα έβγαζα χολή και θα έκανα φασαρία μέσω της ακρότητας των κειμένων που στην τελική εγώ θα την πλήρωνα και κανένας άλλος.

ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ DEEP THROAT.

Να ξεκαθαρίσω όμως κάτι και να κλείσει το θέμα. Δεν είναι όλοι οι αθλητικοί δημοσιογράφοι τραβέλια με βυσσινί κορδέλες, αλλά είναι τόσο λίγοι οι νορμάλ που υπάρχουν απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Από την άλλη μεριά, αν κάποιος ανάπηρος δημοσιογραφικά δημοσιογράφος της πόλης μας θέλει να μου κάνει μήνυση, θα πρέπει πρώτα να πάει να πάρει πτυχίο και μετά να πάρει τη φόρα του…

ΠΡΟΣ ΟΠΑΔΟΥΣ:

Νομίζω πως δεν είναι λύση να σπας το γήπεδο ή να θες να πλακώσεις στο ξύλο τον πρόεδρο για να φύγει. Αυτό δεν είναι ούτε πολιτισμός ούτε αθλητισμός και πόσο μάλλον Λαρισαϊκός.

Πιστεύω πως υπάρχουν τρόποι που ίσως πονέσουν περισσότερο και από τις μάπες.

Και άσε τον χωριάτη να φέρνει μπάτσους από τα Τρίκαλα...

Δυστυχώς είναι και μερικοί φίλαθλοι της ΑΕΛ ανισόρροποι γι’αυτό και δε βλέπουμε προκοπή πουθενά.

Και αν στην τελική το δεις εξωτερικά, άλλο 1000 και άλλο 10000 ερωτευμένοι με μια ιδέα…

Βέβαια, τώρα που ήρθε ο Σούλης τις Κυριακές προβλέπεται να μην πέφτει καρφίτσα στο Αλκαζάρ...

Άντε βρε μακάκα που έχεις αλλάξει 88 προπονητές, τρόμπα.

Ούτε τη Δόξα Χρυσομηλιάς δε θα μπορούσες να ανεβάσεις κατηγορία εσύ.

Θα θελα πολύ να σ’αρχίσω στα μπινελίκια τώρα αλλά έχε χάρη που δε μπορώ από εδώ μέσα…

Και επειδή ήξερα ότι το άρθρο θα κατέληγε στο τέλος εδώ, καλύτερα να το κόψω και να αποχαιρετήσω.

Συνήθως οι άντρες δεν κλαίνε αλλά αυτό το βίντεο μ’έκανε πραγματικά να συγκινηθώ. Έτσι, το αφιερώνω σε όλους τους οπαδούς της ΑΕΛ που έχουν ζήσει και έχουν βαθιά μες την ψυχή τους παρόμοια συναισθήματα με τον πιτσιρικά, αλλά αληθινό οπαδό της Μπεσίκτας.»

Themujic Bosniac

Δείτε το Video
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top