Συνέντευξη για όλα παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ΑΕΛ. Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας και μίλησε για το παιχνίδι του Ηρακλή με την ΑΕΛ και για τα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ.

Για το Ηρακλής – ΑΕΛ:
«Κανείς δεν γράφει για τα όσα έγιναν με τον Ηρακλή. Ποιος πιστεύει το ψέμα του Περόνε πως έκανε πανένκα; Πανένκα σουτάρεις με πεσμένο τερματοφύλακα. Εμείς παίξαμε με τα Χανιά και για να είμαστε καθαροί «καθαρίσαμε» τους τρεις καλύτερους μας παίκτες. Έχουμε παίξει μπάλα και φαινόταν πως αυτό ήταν ένα πέναλτι για να μην μπει. Όρθιος είχε μείνει ο τερματοφύλακας. Αυτό που έγινε αλλοίωσε τα πλέι οφ. Αν ομάδες με την ιστορία του Ηρακλή έχουν τέτοιες συμπεριφορές δεν αλλάζει κάτι. Το θέμα είναι με ποιους κάνει παρέα ο πρόεδρος του Ηρακλή και τι χαρακτήρα διατυπώνει. Κανείς δεν ξέρει οι μάνατζερ τι κάνουν. Εγώ έδιωξα τους παίκτες μου και εισηγήθηκα να κοιτάξουμε ορισμένους μάνατζερ».

Για τα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ:
«Χωρίς τον Μάνταλο δεν την φοβάμαι αγωνιστικά την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Σούπερ Λιγκ και δεν υπάρχει το πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ, Άρη, ΑΕΛ και Παναχαική. Τα πλέι οφ παίζονται και όλες οι ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο. Τα 10 ματς είναι 30 πόντοι και τα παιχνίδια της ομάδας μου με τον Ηρακλή είναι πολύ σημαντικά. Πρέπει να ψαλιδίσουμε την διαφορά. Όταν πρώτος σκόρερ στον Ηρακλή είναι ο Λουκίνας, καταλαβαίνεις το επίπεδο των παικτών των ομάδων. Αν δεις τους παίκτες της ΑΕΚ δεν υπάρχει τίποτα απίστευτο».

Για την αντίδραση της Λαμίας:
«Η Λαμία δεν κέρδισε από την Καλαμαριά και είναι κακή ομάδα όμως μπορούσε να βγει γιατί κακή ομάδα είναι και η ΑΕΛ».

Για τις ήττες της Παναχαϊκής στα τελευταία παιχνίδια:
«Εμείς χάσαμε τα τελευταία ματς επειδή πήραμε… 87 κάρτες σε 7 αγωνιστικές. Ακόμα και ο πάγκος μας πήρε κάρτα! Πρέπει να δει κάποιος ποιοι διαιτητές έπαιζαν. Είχα να πάρω πέναλτι μετά από έξι χρόνια, πήρα δύο και όλοι μιλάνε…»

Για το αν ο Ηρακλής είναι φαβορί για τα πλέι οφ:
«Εμφανίσεις του Ηρακλή σε παιχνίδια όπως με την Ζάκυνθο, τον Αστέρα, τις Σέρρες αλλά και άλλα δείχνουν πως όλες οι ομάδες είναι σε κοντινό επίπεδο. Πρέπει να δούμε το ρόστερ του Ηρακλή, δεν έχουν κάτι διαφορετικό από τις άλλες ομάδες. Το θέμα είναι να μην έχουμε φαινόμενα όπως του Περόνε ή εντυπωσιακές αλλαγές συμπεριφοράς. Οι ομάδες θα δείξουν στα πλέι οφ αν έχουν και αυτοσεβασμό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top