Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΧΑΪΚΗ πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και του επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων εκατόν πενήντα (1.150) ευρώ. Αφαιρεί από το υπαίτιο σωματείο ΑΧΑΪΚΗ τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Κατακυρώνει τον αγώνα της 22/03/2015 του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΧΑΪΚΗ και ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ με τέρματα μηδέν (0) έναντι τριών (3).
2.  Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στο ΔΗΜ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ στις 22-3-15, μεταξύ των ομάδων ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ υπέρ του σωματείου ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ με τέρματα τριών  έναντι μηδενός 3-0. Αφαιρεί από το σωματείο ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ  δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του επόμενου πρωταθλήματος. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ  χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ.
3. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Γυναικών, που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29-3-15, μεταξύ των ομάδων ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. ΑΠΣ στην ομάδα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. ΑΠΣ με τέρματα 0  έναντι τριών (0-3).  Αφαιρεί από το σωματείο ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του επόμενου πρωταθλήματος. Επιβάλλει στο σωματείο ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ. Υποβιβάζει το σωματείο ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ στην αμέσως κατώτερη κατηγορία όπου θα καταλάβει την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top