Ειρωνική ανακοίνωση με αιχμές για ΕΠΟ, εισαγγελείς και Ηρακλή, εξέδωσε η Λαμία, μετά την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΛ επί του Ηρακλή, που άφησε τη Λαμία εκτός play off, ενώ παράλληλα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου γνωστοποίησε πως από σήμερα δεν είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Λαμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:
«Φίλαθλοι της Λαμίας χειροκροτήστε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, με την ΕΠΟ, τους εισαγγελείς του, τους παράγοντές του, καθώς και τη μεγάλη ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ με την τεράστια ιστορία της...»

Παράλληλα, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο Μ. Δευτέρα (6/4/2015) Συνέντευξη Τύπου του Πανουργιά Παπαϊωάννου και ο ίδιος δηλώνει: 
«Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο Μ. Δευτέρα Συνέντευξη Τύπου, γιατί από σήμερα το απόγευμα δεν είμαι Πρόεδρος της ΠΑΕ, καθώς πιστεύω ότι το να ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο απαξιώνω τον εαυτό μου και τις αξίες μου για τον άνθρωπο και τον αθλητισμό. Κάποια στιγμή όμως θα μιλήσω για όλους και για όλα. Γιατί η Λαμία δεν μπήκε στα play off, ποιοι έστησαν Λαμία εντός και εκτός ομάδας. Αυτό οφείλω να το κάνω μόνο για τους αγνούς φιλάθλους της, αυτούς που πίστεψαν στη μεγάλη προσπάθεια που έκανα και όχι σ' αυτούς που εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία άρχισαν να κάνουν δημόσιες σχέσεις με ποδοσφαιριστές, να τους χρησιμοποιούν σαν φωτομοντέλα και να γυρίζουν από καφετέριες σε ταβέρνες νομίζοντας ότι έτσι θα αυτοπροβληθούν. Σ' αυτούς δεν οφείλω τίποτα και δεν θέλω να τους ξέρω...». 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top