Σε ειδικά σεμινάρια για τα μαϊμού πέναλτι πρέπει να προβάλουν αυτό που έδωσε ο διαιτητής στις καθυστερήσεις του αγώνα Ηρακλή - ΑΕΛ!
Έψαχνα να βρω στο διαδίκτυο φάσεις από τον πρώτο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου μεταξύ Ηρακλή και Ξάνθης και έπεσα πάνω στο πέναλτι που υπέδειξε ο Αθηναίος διαιτητής Αντωνίου στο πολυσυζητημένο ματς πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής ανάμεσα στον γηραιό και την ΑΕΛ.
Αυτό το ματς δεν το είχε δείξει η τηλεόραση, διότι αρκετές ώρες πριν τον αγώνα άγνωστοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τους τεχνικούς μέσα στο βαν του ΟΤΕ TV.
Και λόγω αυτού του γεγονότος οι τεχνικοί έκαναν χθες στάση και δεν είδαμε ούτε το ματς του κυπέλλου.
Έχω δει κι έχω δει μαϊμού πέναλτι, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο. Ούτε το αφεντικό του Ηρακλή θα μπορούσε να καταλογίσει τέτοιο πέναλτι υπέρ της ομάδας του.
Δείτε το στο βίντεο και θα καταλάβετε.
Κατανοώ πλήρως τις αντιδράσεις των παικτών της ΑΕΛ. Και πάλι καλά που στάθηκαν στο ύψος τους και σεβάστηκαν τον εαυτό τους και το μεγάλο όνομα τη ομάδας τους.
Υπήρχαν κι αυτοί που χειροκρότησαν ειρωνικά τον διαιτητή  και κάποιοι που τον...προσκύνησαν για την εφευρετικότητά του.
Δεν υπάρχει αυτό που έγινε στο Καυταντζόγλειο και ανεξάρτητα τι έκανε η, τι ήθελε να κάνει ο Περόνε στην "εκτέλεσή" του, στην ΑΕΛ δεν άξιζε να χάσει το ματς από αυτή τη φάση.
Τονίζω αυτή τη φάση, διότι δεν έχω δει το ματς, άρα δεν μπορώ να εκφράσω άποψη γι' αυτά που λέγονται δεξιά κι αριστερά...
Γ. Κολοκοτρώνης-filathlos.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top