Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…

Διαβάστε τι μας έστειλε
«Το προηγούμενο Σάββατο η ομάδα μας νίκησε σ' ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι τη Ζάκυνθο και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα που έφερε η Λαμία ευνοηθήκαμε και διατηρήσαμε τις ελπίδες για την είσοδο στα πλέι οφ. Την Κυριακή η ΑΕΛΑΡΑ μας αγωνίζεται στο Καυταντζόγλειο και η νίκη είναι μονόδρομος...Θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο και να τον καλέσω στην εκτός έδρας αναμέτρηση, να έρθει στο γήπεδο ανεξάρτητα αν απαγορευτεί οργανωμένη μετακίνηση και όλοι μαζί να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε τους παίκτες σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι..
Καλώ όλους τους οργανωμένους (Monsters, Street Gang, Σ.Φ. Αλκαζάρ, Athens Club, Vissinoskyla, Αμαζόνες) και μη, να συσπειρωθούμε, να αφήσουμε στην άκρη τις διχόνοιες και τις κόντρες που έχουμε μεταξύ μας και όλοι μαζί ενωμένοι (όπως και στην Καρδίτσα) να ταξιδέψουμε για να στηρίξουμε τους παίκτες μέχρι το τελευταίο λεπτό..
Επίσης επειδή τον τελευταίο καιρό πολλοί συνοπαδοί μας φοβούνται για την πορεία της ομάδας εφόσον μπούμε στα πλέι οφ και κάνουν λόγο περί αρνητικών αποτελεσμάτων με ομάδες του Νότου και του Βορρά, καλό θα ήταν να αφήσουν τις υποθέσεις τους και να στηρίξουν την ομάδα από το γήπεδο και όχι να μυρλιάζουν από τα ραδιόφωνα και τους υπολογιστές..
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ; ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΥΣΣΙΝΙ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ..»
Δημήτρης
ΣΑΛΟΝΙΚΑ FANS
*Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλε μας και τα δικά σου θέματα, βίντεο και φωτογραφίες στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com. Επίσης μέσω facebook στείλτε τα μηνύματά σας στο aelole
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top