Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Μανώλης Αποστολίδης, μίλησε για την επέμβαση στο πέναλτι του Περόνε του Ηρακλή και για τα πλέι οφ στο Spor24 Radio.

Για το πέναλτι του Περόνε στις καθυστερήσεις και το πώς αποφάσισε να μείνει στο κέντρο της εστίας, μπλοκάροντας την μπάλα:
«Γνωρίζαμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης εκτελεί έτσι τα πέναλτι. Ο προπονητής τερματοφύλακας κ. Τόσκας και ο προπονητής μας κ. Παπαδόπουλος με είχαν ενημερώσει, ότι αν γίνει πέναλτι να περιμένω μέχρι τέλους στο κέντρο. Το πιο πιθανό ήταν να εκτελέσει στο κέντρο, είτε με δύναμη είτε να τη σκάψει. Μάλιστα, λίγο πριν από την εκτέλεση είχε έρθει ο προπονητής τερματοφυλάκων μέσα στο γήπεδο, λόγω της διακοπής του αγώνα και μου είπε να περιμένω στο κέντρο. Το είχα και εγώ στο μυαλό μου. Τελικά μας βγήκε σε καλό.»

Για την είσοδο της ομάδας του στα play off:
«Μπήκαμε στο play off, που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Βέβαια, θέλαμε να μπούμε με αβαντάζ κάποιων βαθμών, αλλά και έτσι θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για άνοδο. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Και πέρσι είχαν μπει δύο ομάδες με μεγάλη διαφορά αλλά τελικά δε μέτρησε. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και όλα γίνονται. Έχει μεγάλο αβαντάζ η ΑΕΚ με 10 βαθμούς. Ο Ηρακλής θα έχει 7. Ουσιαστικά είναι δύο γκέλες και μπορείς να τους φθάσεις».

Για τη δύσκολη χρονιά στην ΑΕΛ και για το γηπεδικό της ομάδας:
«Με την έλευση του κ. Παπαδόπουλου βρήκαμε τα πατήματά μας και πήραμε τα αποτελέσματα. Φθάσαμε στο στόχο μας. Ο κόσμος ήρθε κοντά στην ομάδα. Τα καταφέραμε έστω και την τελευταία στιγμή να πετύχουμε το στόχο μας. Για το γήπεδο, είναι επιλογή του προέδρου και της διοίκησης να παίζουμε στο Αλκαζάρ. Εμείς μόνο θέλαμε ο κόσμος να είναι συσπειρωμένος με τη διοίκηση και να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι. Είναι κοντά μας ο κόσμος. Αναλάβαμε και μεις τις ευθύνες που μας αναλογούσαν. Ο τεράστιος κόσμος της Α.Ε.Λ χάρηκε έστω και στο τέλος».

Για τον αγαπημένο του τερματοφύλακα:
«Είμαι φαν του Μπουφόν. Τώρα τελευταία υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι όπως οι Κουρτουά και Ντε Χέα. Και στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια υπάρχουν καλοί τερματοφύλακες».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top