Ο Θανάσης Πατινιώτης ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, μίλησε στο sportgame για την φετινή πορεία της Παναχαϊκής, για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι, αλλά και για την ανάγκη να έρθει ο κόσμος της Πάτρας στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o Θανάσης Πατινιώτης.
Για το παιχνίδι της Κυριακής:
“Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα ιστορική, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως θα είναι όλα τα ματς των play-off. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα στις αδυναμίες του αντιπάλου και θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι για να μπούμε με τον καλύτερο τρόπο στο μίνι πρωτάθλημα.”

Σε ερώτηση για το αν το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι κομβικό για την συνέχεια:
“Σίγουρα είναι πολύ σημαντική η πρώτη αγωνιστική, γιατί αν πάρουμε την νίκη θα μπούμε στο κόλπο, αλλά και ψυχολογικά θα είμαστε πιο καλά. Εμείς κοιτάμε ένα ένα παιχνίδι, κοιτάμε το ματς με την ΑΕΛ και μετά την ΑΕΚ και τον Ηρακλή, Αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το ματς της Κυριακής.”

Σε ερώτηση για το πως νιώθει που αγωνίζεται κόντρα στην ομάδα που βρισκόταν πέρυσι:
“Πέρασα ωραίες στιγμές στην ΑΕΛ, ο κόσμος με αγκάλιασε, αλλά πλέον παίζω στην Παναχαϊκή. Παίζω για την φανέλα της Παναχαϊκής είναι μεγάλη ομάδα και θέλω την νίκη την Κυριακή.”

Σε ερώτηση για τον αν είναι επιτυχημένη η χρονιά για εσάς με δεδομένο ότι η Παναχαϊκή ξεκίνησε την χρονιά και πολλοί έλεγαν ότι θα γίνει σάκος του μποξ, θα υποβιβαστεί κλπ. Σας αρκεί αυτό ή όλοι μέσα στην ομάδα μιλάτε αποκλειστικά για άνοδο:
“Είμαστε μία νεανική ομάδα που πολλοί από εμάς δεν είχαμε παραστάσεις από πιο ψηλά. Ο πρώτος στόχος ήταν η παραμονή, αλλά πλέον από την στιγμή που είμαστε μέσα στα play-off το πιστεύουμε για άνοδο. Θα παλέψουμε για αυτό.”

Για την δουλειά του Δημήτρη Σπανού:
“Ο κόουτς μας και τεχνικό επιτελείο έχουν βάλει όλοι το λιθαράκι τους για να φτάσουμε εδώ. Ο προπονητής μας το πιστεύει για άνοδο και μας το περνάει και εμάς αυτό.”

Για τις αποχωρήσεις τριών παικτών από το ρόστερ:
“Κακά τα ψέματα ήταν τρεις παίκτες έμπειροι, με παραστάσεις, αλλά εμείς οι υπόλοιποι είμαστε νέα παιδιά με πάθος και θέληση για διάκριση και θα τα δώσουμε όλα. Πιστεύω δεν θα μας επηρεάσει.”

Για τον Αλέξη Κούγια είπε:
“Δεν ξέρω τι γινότανε τα προηγούμενα χρόνια, πάντως φέτος ο πρόεδρος είναι δίπλα μας, μας στηρίζει και είναι πολύ σημαντικό αυτό για την προσπάθεια μας.”

Για τον κόσμο:
“Θέλω να πω και να το φωνάξω στο κόσμο, να έρθει στο γήπεδο. Να κάνουμε μαζί την προσπάθεια να ανέβουμε στα σαλόνια, Θέλουμε τον κόσμο της Πάτρας δίπλα μας. Δεν είναι ωραίο να παίζουμε στο Στάδιο και να έρχονται φίλοι των άλλων ομάδων περισσότεροι από τους δικούς μας.”

Για το αν η Παναχαϊκή 14 Ιουνίου μπορεί να γυρίσει από την Ριζούπολη με την άνοδο:
“Είναι το όνειρο που έχουμε όλοι μας. Θέλουμε πολύ την άνοδο.”
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top