Η ΑΕΛ Καναδά έπαιξε το τελικό φιλικό αγώνα απέναντι στη Lucan FC και πήρε τη νίκη με 3-2. Η σεζόν ανοίγει με ένα δύσκολο ματς εναντίον της ομάδας Hispanic A. Μετά από φιλικό αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ Καναδά, Milton Gougoulias, απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις:

1) Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για την ΑΕΛ τη νέα σεζόν;
Milton Gougoulias: «Περιμένω μεγάλα πράγματα από τη ΑΕΛ Καναδά αυτή τη σεζόν. Έχουμε κάνει κάποιες καλές προσθήκες και κρατήσαμε το βασικό κορμό από την προηγούμενη σεζόν. Έχουμε υπογράψει: Ali Moussa, Dimitri Lascaris, George Havaris, Chris Nikolakakos, Bryan Nash, Keith Andrew, Steve Liabotis, George Davakos, Steve Vergeris, Damian Devonish. Αυτοί είναι όλοι οι παίκτες είναι πρώτης κατηγορίας. Όλοι του έλεγαν το ίδιο πράγμα. Η ΑΕΛ είναι ο σύλλογος να κερδίζει. Η ΑΕΛ είναι η ομάδα του μέλλοντος. Είμαι περήφανος που έχω αυτό το ταλέντο στο ρόστερ μας.»

2) Τι σημαίνει η απώλεια του χρυσού σκόρερ Chris Pouliasis για την ομάδα;
Milton Gougoulias: «Ο Chris έφυγε από την ομάδα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον Απόλλωνα. Το ποδόσφαιρο είναι μια επιχείρηση. Χάνουμε παίκτες, κερδίζουμε παίκτες. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε προς τα εμπρός και να πετύχουμε ό, τι δικαιωματικά ανήκει σε εμάς από την περασμένη σεζόν: Να προχωρήσουμε και στο κύπελλο. Θέλουμε να κάνουμε ο καθένας στον Καναδά και την Ελλάδα περήφανους. Είμαστε ΑΕΛ, θα τα καταφέρουμε.»

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top