Αν και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, ήταν ξεκάθαρος: “Ο Άρης δεν μπορεί να ανέβει στη Football League”.
Απ’ ότι φαίνεται ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης έχει διαφορετική άποψη και σε δήλωσή του αφήνει να εννοηθεί ότι ο Άρης μάλλον θα δικαιωθεί.
Αναλυτικά: «Ο ΚΑΠ δεν έχει τροποποιηθεί σε σχέση με την φετινή περίοδο, έτσι ισχύει ότι αναφέρει για τις 20 ομάδες στην Football League και ότι τα κενά που προκύψουν θα αναπληρωθούν από την κατώτερη κατηγορία. Είναι δεδομένο ότι θα εφαρμοστεί η νομιμότητα και εφόσον ο Άρης προσφύγει στα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας, οι προκηρύξεις είναι ξεκάθαρες και θα εφαρμοστούν στο ακέραιο» είπε αρχικά. Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Θα πρέπει να σημειώσω ότι οι τροποποιήσεις που έγιναν θα είναι σύννομες και η εφαρμογή τους θα ξεκινήσει από τότε που ορίζει ο νόμος. Οι άνθρωποι του Άρη, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να προχωρήσει το θέμα, τους το έχω μεταφέρει». Σημειώνεται πως σύμφωνα με το νόμο οι όποιες αλλαγές ισχύουν για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top