Δείτε τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς στην πρώτη του συνέντευξη

Για το τι γνωρίζει για την ΑΕΛ: 
«Ξέρω σε ποια πόλη ήρθα και ξέρω επίσης σε ποια ομάδα ήρθα. Είναι τιμή μου που ήρθα στην ΑΕΛ. Πρέπει όμως η ομάδα μου να δείξει και ποια είναι στο γήπεδο. Ήρθα στη Λάρισα για να δουλέψω σοβαρά και να την επαναφέρω στην πρώτη κατηγορία. Είδα πολλά παιχνίδια από την περσινή σεζόν.Κάνουμε μια καινούρια ομάδα και μια καινούρια προσπάθεια.»

Για τους παίκτες που θα έρθουν και θα μείνουν: 
«Δεν μπορώ να πω ακόμη ποιοι παίκτες θα παραμείνουν. Πρέπει να μιλήσω πρώτα σε αυτούς τους παίκτες. Οι παίκτες που θα έρθουν πρέπει να είναι έτοιμοι ψυχικά. Θα πρέπει να δίνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και να είναι έτοιμοι. Και ο χαρακτήρας παίζει ρόλο.»

Πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕΛ και που θα γίνει: 
«Έχουμε δύο πλάνα για την προετοιμασία. Θα το αποφασίσουμε σήμερα το που θα γίνει. Θα ξεκινήσουμε 23 ή 26 Ιουλίου και πιστεύω πως θα έχουμε περίπου 8 εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.»

Για ποιους λόγους η ΑΕΛ δεν ανέβηκε πέρσι: 
«Δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά είναι κι άλλα... Για τον τρόπο παιχνιδιού που του αρέσει: «Η ΑΕΛ θα παίζει είτε 4-4-2 είτε 4-3-3 πιεστικό ποδόσφαιρο όταν θα έχουμε 15 χιλιάδες κόσμο θα παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top