Δείτε αναλυτικά τα όσα είπαν στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΛ στο αθλητικό κέντρο των Δένδρων, επτά νέοι παίκτες της ομάδας.

Μανώλης Μονιάκης: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την φανέλα της ΑΕΛ. Όλα τα παιδιά πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι κάτω, γιατί αγωνιζόμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας όλη τη χρονιά πιστεύω πως θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα που θέλει να βγει στην Α’ Εθνική, είμαι πολύ χαρούμενος και πιστεύω ότι με αυτό τον κόσμο στο πλευρό μας, θα τα καταφέρουμε».

Ζαχαρίας Καβουσάκης: «Αισθανόμαστε δυνατοί, οι προπονήσεις είναι ευχάριστες. Δίνουμε το 100 % των δυνατοτήτων μας για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».

Άγγελος Βέρτζος: «Έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες. Η προετοιμασία πάει πάρα πολύ καλά, να έχουμε πάνω από όλα υγεία για να φανεί και η δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Οι στόχοι έχουν μπει από την αρχή, από τη διοίκηση και τον προπονητή και εμάς τους παίκτες που έχουμε έρθει. Οι στόχοι είναι υψηλοί, θα προσπαθήσουμε και ευελπιστώ στο τέλος να τα καταφέρουμε».

Γεννάδιος Ξενοδόχοβ: «Η ΑΕΛ πρέπει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους κάθε χρονιά. Ελπίζουμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος και να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο, αλλά για να πετύχουμε τον στόχο όλοι οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Και εννοώ από τον φροντιστή μέχρι και τον πιο μικρό ηλικιακά φίλαθλο της ΑΕΛ και στο τέλος να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Το να υπάρχουν δύο τερματοφύλακες ίδιας ηλικίας, είναι ό,τι καλύτερο γιατί υπάρχει ανταγωνισμός, που σε κάνει καλύτερο».

Μανώλης Νικολακάκης: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, αλλά για αυτό γίνεται και η προετοιμασία. Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να δεθεί ο ένας με τον άλλον και να δώσουμε ο καθένας μας το 100% ώστε να βοηθήσουμε την ΑΕΛ, να εκπληρώσει τους στόχους της. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και από την στιγμή που μέχρι τώρα δεν είχαμε τραυματισμούς, είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στο Καρπενήσι».

Νίκος Αναστασόπουλος: «Από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλα τα παιδιά στην ομάδα, καλή προετοιμασία να έχουμε, να μπούμε με το καλό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας και να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top